Dzēšlapa - 25. Oktobris 2007

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Oktobris 25., 2007


10:14 - Bo boooo
Vakar sacepu ļoti gardas kartupeļu pankūkas, un ar puiku gandrīz visas notiesājām - atstājām bicīt pagaršot tētim, lai viņš ievērtē - viņam tādas garšo vai nē. Un laikam jau šīs "izēšanās" rezultātā man vakar pirms gulētiešanas sākās grēmas. Labi, ka mājās bija piens - jo tas ir pirmais līdzeklis, ko izmantot. Tā nu es 12tos naktī sildīju un dzēru pienu un visas grēmas kā ar roku noņēma. Secinājums - piens mājās jātur kaut vai tāpēc, lai būtu ko izmantot pašārstēšanās nepieciešamības gadījumā.
Šodien tāda diena, ka man nāk miegs, it kā esmu izgulējusies un tomēr - miegojos. Bet nedrīkst - ir gana daudz ko darīt - gan bakalaurs jāpielabo, gan jāpastrādā.
Nu tā lūk man iet ceturtdienā.


P.S. Sakiet, vai jūs nezinat, kur varētu dabūt informāciju, cik vispār pasaulē kopumā ir uzņēmumu, a??
Tags:

(9 raksta | ir doma)

11:58 - nedēļas, nedēļas...
Vakar punčbēbim palika 35 nedēļas... savukārt no šodienas paliek 4 nedēļas, līdz man jādodas uz DzN, jāstājas uz operāciju x! Vēl nesen tas viss likās tik tālā nākotnē, ka tagad tas liekas viss šausminoši drīz. Nu ja un pati odziņa, ka tieši nedēļu, pirms man jāiet uz operāciju x mans mīļotais vīrs dodas komandējumā uz varžēdāju un stulbās valodas zemi.... :D Visas cerības, ka arī šis puiks nesteigsies ātrāk ieraudzīt pasauli :)
Nu, jebkurā gadījumā ar visiem viss ir sarunāts - i kur lielo puiku atstāt,ja mazākais piesakās nelaikā (tad, kad tētis "bauda" parīzes labumus), i kas būs un notiks, ja viss notiks saskaņā ar "gafiku".
Bet tas nenozīmē, ka man soma nav jākārto, tas punčbēbi noteikti neietekmēs, vienīgi man var stresu radīt, gadījumā ja nu kas....

Un ja Armandam pasaka - puncī ir brālītis, kur ir brālītis - viņš rāda savu punci :D

(1 raksta | ir doma)

15:14
Vai kādam ir pieejama informācija par to, kā tiek veidotas franšīzes izmaksas, lūdzu? Gan tā vienreizējā noslēdzot līgumu, gan ikmēneša (ja tāda tiek noteikta).

(ir doma)


Iepriekšējā diena [Arhivētais] Nākošā diena

> Go to Top
Sviesta Ciba