Dzēšlapa - 15. Oktobris 2007

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Oktobris 15., 2007


09:05 - Labrīts pirmdienā!
Nu ko, cik vakar bija skaists, tik šodien nejauks laiks. Pirmais sals apkodispuķes un ķirbjveidīgos, toties suņi tika pie mājas, jo par būdu to būtu nekorekti saukt. :)
Un vakar bija mana kārta no meža cūkas baidīties - neomulīgi, kad tāds mošķis pa krūmiem ņemās :) Un beigās vēl skrien sunim pakaļ.
Vakar ar vīru uztaisījām paši savus saldējuma kokčikus - nu garšīg!!
Un novācām i papriku, i fizāļus - nerēķinājos, ka visa būs tik daudz...

Labi, lai jums izdevusies diena.

p.s. - sniegu gribas....

(2 raksta | ir doma)

12:10
Es sapratu, kā man trūkst pilnai laimei mājās - skapja - tāda liela, forša... vai varbūt kumodes :)

A kur ņemt to, kā nav?

(1 raksta | ir doma)

18:39 - Ak vai....
ex... grūti kaut ko mājās izdarīt labu, ja bērn ir. Ja es kārtoju vienu istabu, viņš otru demolē. Ja es kaut ko labu daru virtuvē (ēst taisu, traukus mazgāju), tad viņš demolē istabas, ja es viņam palūdzu palīdzēt - viņš ļoti palīdz.. līdz aizraujas vai apnīk ;)
NU tā man iet. Un šodien jau tā tas laiks kakains, tad vēl arī puiks ar savu klaigāšanu bezjēgā mani dzen izmisumā. Kliedz un viss - tāpat vien...

P.S. par mantām - ja pērkat bērnam rotaļlietas - ļaujiet viņiem izvēlēties pašiem. Mēs Armandam iemācījām mantas izvēlēties pašam. Kad bija pavisam maziņš, viņam tika piedāvātas 2-3 mantas, no kuras varēja ņemt vienu. Tagad jau droši veikalā var pateikt - aizej izvēlies ko vēlies un viņš arī izvēlēsies. Un kas ir forši - tā manta viņam patiesi būs mīļa. Tā viņš tika pie mīļākās mantas - peles jeb "lī", kā viņš saka :) Pe"Lī" vajaga no rīta, vakarā un pa dienu. Pelei tiek rādītas multenes, grāmatiņas un viņa tiek vienkārši vazāta līdzi :)
Dāvinātās mantas neviena viņam nav tik mīļa :)
Tags:

(1 raksta | ir doma)


Iepriekšējā diena [Arhivētais] Nākošā diena

> Go to Top
Sviesta Ciba