Dzēšlapa - 25. Septembris 2007

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Septembris 25., 2007


08:45 - Vakar.....
Nokārtoju saistības ar Lu - nu tik jāsāk rakstīt darbu. Pareizāk jau būtu teikt - jāturpina.
Un vakar es tomēr uztaisīju to saldo bruneti.
Savukārt šodien būtu jāsastāda puķītes, bet tad jau manīs, ko sadarīs.
Lai jums jauka diena.

(4 raksta | ir doma)

10:07 - jautājums
Pastāstiet - kā jūs saprotat frāzi "dzīvot laukos". Ko tas nozīmē?

(4 raksta | ir doma)

11:27 - Esmu šokā!!!
Vienrītu sēdējām visa ģimene pie TV un skatījāmies māmiņu klubu. Tur bija runa par ģimenes budžetu... klausījāmies ar vīrieti un nesapratām - par ko viņi tur runā?? Teica, ka esot dažādu veidu ģimenes budžeti un kādām ģimenēm tādi ir... mūsu modelis nezin kāpēc tika pielīdzināts cilvēkiem ar vidējiem vai pat zemiem ienākumiem. Tas viss ir s****ds, tas kas mani nošokēja bija iemesls, kāpēc sieviete bija par atsevišķām naudām - ja viņa gribēs nopirkt kaitu, viņai nebūs jāprasa vīram nauda, tāpat arī ja vīrs gribēs jaunu mašīnu, viņam nebūs jāprasa nauda viņai. Un tad mēs paši radām iemeslu kādēļ ģimenei ir dalīts budžets.
Tagad lasu cāli, ka daudziem ir dalītais budžets un sievietei, ja ir mazāki ienākumi (bērna pabalsts vai vēl kas), tad viņām jāprasa nauda tādām lietām kā drēbes, pārtika, rēķinu apmaksa. Tipa - vīrs iediots un drēbes nevar nopirkt. Pārtiku pērk nepareizo, ja ir slinkums stāvēt veikalā rindā, a rēķinus aizmirst apmaksāt pavisam.... nez, viņas precas ar padmitniekiem, kad maizes vietā pērk čipšus???
Nezinu - nesaprotu, kā tas ir - dalīta nauda, un goda vārds - negribu uzzināt. Jo tas, manuprāt, nav tālu no - ēdam katrs par savu naudu, guļam katrs savā istabā, un beigās šķiramies!!!
Kāds ir jūsu ģimenes budžeta variants un varbūt varat pastāstīt dalīto finanšu prioritātes?
Tags:

(13 raksta | ir doma)


Iepriekšējā diena [Arhivētais] Nākošā diena

> Go to Top
Sviesta Ciba