Dzēšlapa - 13. Septembris 2007

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Septembris 13., 2007


07:58 - Rīta mikslis..
Vakar kopumā bija gana ražīga diena - vīrs aizklopēja vistu mājai sānus un praktiski uztaisīja durvis. Un izdomājām ka tuvākajā laikā, kad būs tāda finansiāla iespēja, mēs iegādāsimies medību fazānu (tas ir šķirnes nosaukums) pāri. Tad varēsim nodarboties tālāk ar viņu pavairošanu. Lieki teikt, ka es sen esmu gribējusi fazānus mājās. Tas pats kas vista, tikai lielāka. Pāvu pāri jau arī gribētos, bet tas tā skaistumam - nepraktiski.
Un vakar vakarā mazgājot traukus centos atcerēties, kas vēl tāds svarīgs saistās ar vīra dzimšanas dienu un atcerējos - tieši vīra dienā mēs varam skaitīt mūsu kopā būšanu. Nu tad tagad sanāk tā, ka vakar palika 3 gadi kopš esam kopā, savukārt rīt paliek 2 gadi kopš esam precējušies.
Padomājām un nonācām pie secinājuma, ka pa šiem kopā pavadītajiem 3 gadiem (no kuriem kopā dzīvojam apmēram 2.8 gadus), daudz esam sasnieguši paši priekš sevis.

(6 raksta | ir doma)

08:11 - Mājsaimnieču lietas -
Aizvakar mēs dabūjām no kaimiņienes ķirbīti (tādu, uz 14 kg), sastrādājām pusi no viņa un tagad uz plīts stāv 2 katli ar ķirbju kompotu un gaida, kad Armands aizdosies pie auklītes, lai varētu tapt izliets pa burkām. Labi, ka vīra mamma mums iedeva burkas, a to būtu galīgi bēdīgi ar to taru, kamī kaut ko iebakstīt. Tā redz, ir, kad dzīvo ar domu, ka ko ko, bet burkas jau mums nevajadzēs un visas aizvedām manai mammai. Tagad nu sanāk, ka jāved atpakaļ....
Vakar ar vīru salasījām sēnes un šodien taps sēņu kotletes. Vārdu sakot - darba gana daudz.. galvenais darīšanā. Ko jūs labu sadarījāt?

(6 raksta | ir doma)

12:07
Sabakstīju ķirbi pa burkām, kopumā sanāca 8L ķirbju kompota. Un secinājums - ne viss, kas rakstīts receptēs.lv un cāļa receptēs ir taisnība. Ja kas - no sākuma jāzvana mammai, o kā!

(ir doma)


Iepriekšējā diena [Arhivētais] Nākošā diena

> Go to Top
Sviesta Ciba