Dzēšlapa - 26. Aprīlis 2007

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Aprīlis 26., 2007


13:22
Laba diena ;)
Pie mums viss kā parasti!
Vienīgi nu man sakārojās izkliegt savu sašutumu - mājās es par to fascinējos nepārtraukti - tie ir pedagogi. Konkrētāk - pedagogu prasības. Daudzas es pieņemu par sakarīgām, bet kāpēc viņiem būtu jābūt īpašiem mājokļu kreditēšanas noteikumiem? Par kādām izaugsmes iespējām viņi runā?? Un tās algas viņiem nemaz tik mazas arī nav! Un tas, ka viņi taisās protestēt tieši eksāmenu laikā - nez, es vecāku vietā viņus par to joku tā iz*****tu, ka viņiem maz neliktos. Visu laiku viņi prasa, prasa, prasa - a kur atdeve?? RTU lektori visu laiku kritizē mūsu jauniešu zināšanas. Protams, nevar cilvēkam ielikt zināšanas, bet varbūt ir vērts uzzināt kāpēc viņš nemācās?
Tā vien gribas ieteikt arī ugunsdzēsējiem sākt protestēt pret mazajām algām un slikto aprīkojumu, jo viņu dzīvības tiek apdraudētas - a kas pedagogiem??? augstākais 5 akadēmiskās stundas dienā un ne jau katru dienu!


es jau iedomājos - deg māja, vai kāds nabadziņš iespundēts autiņa - a ugunsdzēsējs pasaka - piedod, es šodien protestēju. Da viņu par to tekstu izvāveros no VUGD vienā setā, a pasniedzējiem pofig!
Besī ārā!

(15 raksta | ir doma)


Iepriekšējā diena [Arhivētais] Nākošā diena

> Go to Top
Sviesta Ciba