Dzēšlapa - 16. Marts 2007

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Marts 16., 2007


10:33
Nu ko - šodien 16. marts - šodien gājienos iet visi, kam vien nav slinkums! Vajadzēja arī gejiem iet, kāpēc gan ne?? Var uztaisīt vienu gājienos iešanas dienu un viss! tad lai savācas visi doma laukumā un nolinčo viens otru! Tad uzvarēs vieni - spēcīgākie, un turpmāk tikai tie ies 16 . marta gājienā!
A ko - laba doma!
Bet vispār, šodien nelaba diena - auksta un tā!!!!
Labi, lai jums visiem laba diena.

(4 raksta | ir doma)

15:17
par bērniem - jocīgi sanāk - es to visu uztveru vienkārši.
Neiespringstu uz lietām, kuras saucas - "daktere neļāva" vai "grāmatā tā rakstīts". Laikam jau tāpēc, ka bērnam 3 mēnešos bija zobi, kas pat dakterei likās nereāli!! Un arī tas, ka viņš sāka sēdēt ātri, turēt galvu otrajā nedēļā un daudzas citas lietas, kuras citi dara manāmi vēlāk.
Man liekas, ka mans bērns pats zina, ko viņam vajaga un man tad nu ir jāuzmin. Var jau mani nosaukt par sliktu, bet viņam atļauju visu, kas vien neapdraud viņa veselību un dzīvību. Viņš ir gājis un kritis, viņš ir kritis ārā no ratiem, viņš ir kritis no gultas ārā un viss tikai tāpēc, ka uzskatu, ka viņš nav vates gabals, bet gan cilvēciņš, kurš mācās no savām kļūdām un vēro mūs. Es viņam uzticos un zinu, ka viņš ir pietiekami gudrs.
Es gribu, lai viņš saprot, kāpēc mamma vai tētis kaut ko neļauj, vai liek darīt kaut ko - sakarību ierauga.
Neesmu izlasījusi nevienu grāmatu par bērnu audzināšanu, neesmu prasījusi padomus, kurus ņemtu vērā. Tāpēc mamma ir mamma, ka viņai ir jānojauš, ko grib un domā bērns. Es gribu viņu saprast, nevis izdot viņam pavēles, kuras jāpilda.

(2 raksta | ir doma)


Iepriekšējā diena [Arhivētais] Nākošā diena

> Go to Top
Sviesta Ciba