Dzēšlapa - 23. Janvāris 2006

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Janvāris 23., 2006


09:11
Auksti....pirksti salsts, toties tur ir silti :)
Gan jau arī te būs silti.
Sākam jaunu nedēļu ar jauniem darbiem un jaunu apņemšanos. Daudz kas jāizdara, bet es sev atļāvos uzstādīt tos pašus noteikumus, kas 12gadniekiem, ja ir zem -20 grādiem, tad es varu neiet ārā.
Ņefig saldēties.

P.S. Es jums teicu, ka sakārtoju somu jau? Un nu ir tieši zināms, kas jāpiepērk. Labi, ka līdzās ir gudrs vīrs.

(11 raksta | ir doma)

10:01 - Rīt jau būs.... 38 nedēļa

38.  nedēļa:

Jūsu mazulis: Bērniņš joprojām pieņemās svarā, pat par 28 g dienā (nu, vai nav malacis?). Pēdējās grūtniecības nedēļās mazulis aizņem visu dzemdi un, samazinoties augļa ūdens daudzumam, ir ļoti tuvu dzemdes sienai(grūti viņam). Kad glāstat vai masejat vēderu, bērns jūt Jūsu rokas pieskārienu (o jā, kas ir - tas ir. Tāpēc tētis viņu šad tad paķircina...). Mazuļa āda ir gluda un mīksta, tā vēl joprojām klāta ar plānu kārtiņu sierveida ziedes (redzējusi neesmu, bet var jau būt, ka nemelo). Mazulis ir pieradis pie tā, ka viņu cieši aptver dzemde, kas reizēm saraujas un atslābst (aga, ir arī tāda lieta, es arī to jūtu). Astoņdesmit procentu bērnu dzimst apmēram desmit dienas pirms 280.dienas(mums ar puiku ir noruna, ka viņš nebūs tajos 80%).

Jūs pati: Dienā rosoties nogurst kājas, ja iespējams, guļot tās paceļiet uz augšu (pēc pastaigas nogurst gan). Bērns tagad grozās mazāk (kurš ir tas bērns, kurš grozās mazāk? Mūsējais? Da jūs ko!!!!!!!), varbūt jūtat dīvainu sanošu sajūtu makstī, jo viņš kustina galvu pret Jūsu vēdera lejasdaļas muskuļiem (aga, reizēm ir kaut kas tāds dīvains). Iegurņa saites sasniedz maksimālo elastības pakāpi, ļaujot izplesties iegurņa un krustu locītavām(labi, tas nozīmē, ka vairāk nebūs sāpīgi, ja?) . Normāla grūtniecība ilgst no 38 līdz 40 nedēļām (aga un man ir pilnīgi normāla). Iespējams, ka Jums noteiktā dzemdību diena jau tuvojās (tuvojas, tuvojas tas 14. februāris). Bet nenoskaņojoties uz šo konkrēto datumu (nekā nebija, 3.02. vēl uz USG jāiet un tad jau 14.02. varēs dzimt mazulis)! Tas ir tikai tāds koordinācijas punkts, neviss precīz datums, kad jānotiek dzemdībām. Noteiktajā datumā dzemdē tikai ļoti minimāls sieviešu daudzums (minimāls saki? Labi, es piekrītu būt starp šīm dažām). Pārsvarā dzemdības notiek + (-) 2 nedēļās no šī datuma (tu ko centies iebiedēt??Ja, es tev gan!!!!).

P.S. par to bērna ķircināšanu - ir tāda lieta, viņam patīk, kad viņam kutina vai glāsta muguriņu (a varbūt dupsi), bet nu to viņš izstutē ikreiz, un pēc tam mani atspārda ;D


(8 raksta | ir doma)

10:38
Un vēl - runājot par mazuli - viņš atsaucas uz "sīkais" un "Armands". Atliek viņu pieminēt, kā viņš iebukā, sak - nu, kas ir, ko? Par mani runājat, ja?
Var jau būt, ka tā ir tikai sakritība, bet ne jau visu laiku, vai ne? Un uz modinātāju arī viņš labi atsaucas, sākās nepārtrauktā dīdīšanās pa punci. Ja es ceļos līdz ar modinātāju, ok, ja nē- viņš pēc laika arī nomierinās :)
tāds, lūk, jokains mums bērns :)

(2 raksta | ir doma)


Iepriekšējā diena [Arhivētais] Nākošā diena

> Go to Top
Sviesta Ciba