Dzēšlapa - 3. Janvāris 2006

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Janvāris 3., 2006


13:01
Esmu no darba atpakaļ. Strinkšķinātājiem nopirku ēdmaņu un vitamīnus. Vēlāk būs jāiedod. Ieklemmēja kāja - da tā, ka kustinot kaut kauc aiz sāpēm.
Un par to, ka vakar nopirkām gultu, ratus, u.c. lielās lietas - nu ir tāds fakts.

(68 raksta | ir doma)

13:40 - 34 nedēļa ar maniem komentāriem iekavās
Mazulis. Viņš jau ir pilnīgi attīstījies (forši!). Viņa ķermeņa proporcijas līdz dzemdībām vairs nemainīsies (nu ok - lai gan - man nav pretenziju, pat ja mainaas). Vairums bērnu ieņem pozīciju, kurā dzims – parasti ar galvu uz leju (Sen jau darīts).

Ja jūsu mazulis vēl nav ieņēmis šo pozīciju, aprunājieties ar ārstu – mazulim var palīdzēt pagriezties. Vēl arvien mazulis pieņemas svarā - apmēram par 30 g dienā(nu ja - 2 nedēļās kopsvars 100 grami).

Mamma. Placenta nu ir sasniegusi maksimālos izmērus (tas ir - puncis man lielāks nebūs?? Ē, es ar tevi runāju!!!), arī mazulis sasniedzis ievērojamu svaru. Smagās dzemdes spiediens uz kuņģi var izraisīt dedzināšanu (gadās, gadās....). Ēdiet nelielām porcijām, guliet uz paaugstināta pagalvja (es tāpat labi guļu, atsienies). Kaut arī pēdējās grūtniecības nedēļas fiziski ir grūtas (par kādām tādām pēdējām Tu runā, man vēl 6 nedēļas priekšā), baudiet šo laiku! Pavisam drīz tas beigsies (dikti "optimistiski" tas izklausās).


(26 raksta | ir doma)

15:46
labi, to ka bērnam viss ir jāpērk, pēc tam, kad vinš jau ir apmēram gadu vecs to mēs tā kā būtu noskaidrojuši (pārspīlēju, ja kas), tad nu iešu pirkt ēst (bet, ak vai - skāde - ēst ta es taisīšu tikai rīt.. varbūt šodien nevajadzēja iet iepirkties?? - ironizēju).

(1 raksta | ir doma)


Iepriekšējā diena [Arhivētais] Nākošā diena

> Go to Top
Sviesta Ciba