Dzēšlapa - 20. Decembris 2004

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Decembris 20., 2004


08:22 - Un tagad par brīvdienām :)
Jaukas, patiesi - ļoti ļoti jaukas /ar pusstundas izņēmumu sestdien :))))/.
Tests ir uzrakstīts, un prezentācija atbildēta - vārdu sakot - viss ir kā nākas :)
Ko Tu labi sadarīji brīvdienās?

(9 raksta | ir doma)

08:26 - Sabučājieni uz vaiga palēcienā :)

Suminājumi mīļumiem [info]black_data un [info]kendo dzimumdienās.

Lai Jums viss izdodas :)


(4 raksta | ir doma)

08:55 - Horoskops šodienai

Nedēļas horoskops man nepatika, bet šīsdienas horoskopā kaut kāda daļa taisnības ir....

**********************
N
epieļaujiet skandālus ģimenē un sargieties no krāpšanas darbā. Savu naudiņu velti netērējiet, drīzumā jums tā būs vajadzīga svarīgiem mērķiem.


(4 raksta | ir doma)

09:17 - Jauni ticējumi :)

Ticējumi )

(2 raksta | ir doma)

11:26 - Nu, tad kas ir "Līča"?
http://journal.bad.lv/users/savaadaisu/686481.html?mode=reply

(4 raksta | ir doma)

13:13

Skatos uz viņu un saprotu, ka visa mana pasaule patlaban ir viņš. Nemāku es ar jēgu - vai nu visu, vai neko. Vai nu mīlu neprātīgi, vai nemīlu vispār. Bet es mīlu... neprātīgi :)

 


(11 raksta | ir doma)

14:40 - Nu i.... :D
Labas dienas!

Mani sauc Izotope Lakstiigala un es esu no Latvijas provinces konkreeti naaku no Pintikju ciema Bambaalju muizhas kas savukaart netaalu no Lietuvas robezhas. Nu nevar jau teikt ka es tur dikti gliita buutu vai tur kaa un vispaar man ir visaadi tur kompleksi jo es esu nu taa teikt labi paeeduse visaadus svietus un iistu lauku rupmaizi ar spekji un man ir oomes brilles biezos raamjos un pumpas bet tas taa kaa nebuutu tas trakaakais jo taas pumpas galvenokaart uz dibena metas bet vo vislielaakais kompleks man par to ka es vot shite shitajaa caurumaa dziivoju jo Riigaa viss vot tochna ir feinaak. Un tad es te tikko uz shito kaa vinju sauca interneta kafushku atjaaju un gribeeju galvaspilseetas meiteneem pajautaam a vot kuraa vietaa tur pilseetaa var vot shitaa nu... taa kaa kaadu tuc tuc ar babuljiem sashtukaareet un tur visaadus kontaktus nodibinaat jo man babulji taa kaa feinaaki liekas bet nu taa kaiminju Sniedze nu galiigi nava manaa gaumee bet a vot man ir shitaada probleema kad vo es varu tikai agri no riitiem nu taa ap kaadiem 4iem pirms taa oomes raibalja kureejai Gauja vaardaa jaaslauc jo tad akal peec taas slaukshanas akaa uudens ira saceelies un tad tie paareejie lopi fiksi jaadzirdii jo ta veelaak taa uudenja akal pavisam maz. Oopis jau ui kur tas laiks vot shitameejo kaa vinj sauc hidraulisko suukni nopirka a vot nava veel piemonteec jo vinjsh pac tagad ar to suukni manus visus liigavainjus no Dunduku maajaam sit kad vinji sadzaarushies raapo pa manaam krokusinju dobeem.

Nu arvienvaardsakot nu tad ar cienju
I.Lakstiigala

P.S. Ljoti gaidu juusu atbildi.

(2 raksta | ir doma)

17:00
Es smirdu pēc sarkanvīna, jo nosmērēju jaku!!!
Vē.....

(5 raksta | ir doma)


Iepriekšējā diena [Arhivētais] Nākošā diena

> Go to Top
Sviesta Ciba