šodien

« previous entry | next entry »
Dec. 6th, 2012 | 03:48 pm
Troksnis fonā: downtempo electronic shit

kur ir mani kādreizējie plašie dzīves apraksti, kur?

klausos kā māsa cīnās ar savu iekšējo es - pārvākties pie boifrenda, vai arī ļaut viņam ievākties mūsu purvciema apartamentos. manis pēc. sakarīgs džeks un tamlīdzīgi. jā, ziema nāk un visiem gribas divatā sildīties, laimīgie cūkas. Briedis skypā runā pilnīgu huiņu (kad gan tā nav bijis) un es vairs nemāku plaši izteikties. varbūt arī, ka nav vajadzība. kas zina. šie braukšot rīt iemēģināt kalnu, snowotāji bļ** atradušies. ar ragaviņām jums būtu pret vēju jāšļūc. ar ragaviņām un pālī.
biļetes uz sapņu karalisti Lielbritāniju iegādātas. nē, es nebraucu šķūrēt sniegu, pakot sīpolus vai lipināt uzlīmes uz tv-dinner paciņām. 24.decembris ģimenes lokā. cik sen gan tā nav bijis? pēdējoreiz senčus aci pret aci redzēju pirms gadiem ēmm diviem? daudz tas ir vai maz, kas zina. viņi, redz, brīvdienās uz šejieni nebrauc, kā to dara tipiskais viesstrādnieks-latvietis. var jau arī saprast. cita dzīve, citas vērtības.. un tā nu mēs ar Justī pakosim ceļasomas (viņa kādas miljons, es vienu), noalgosim mazāko alkoholiķi no draugu loka, lai pieskata kaķus un Ryanair konservbundža vedīs mūs uz family reunion. man nav nekas pret Raiņa lidmašīnām, bet šaurs tur ir nežēlīgi un, ja īpaši paveicas, tev abās pusēs nosēžas lielizmēra tantes un visu ceļu tu vēro kā Saņa ar Vasju paslepus lok taxfree zonā nomedīto šmigu. fun indeed.

interesē? | Atstāt ziņu | Add to Memories


Comments {3}

nē

(no subject)

from: [info]sugarmint
date: Dec. 6th, 2012 - 05:54 pm
interesē?

Briedis man vakar kaut ko baigi stāstīja, bet tā kā bija paspējis piedzerties tad sanāca vien ''eu tu zini ko...bļa..nē fuj, es tev teicu...zajebis nē pag..tu klausies???''

Bet ja par tēmu - uzlabosi attiecības ar senčiem, tas jau pozitīvi.

Reply


anonīmā egoiste

(no subject)

from: [info]synth
date: Dec. 6th, 2012 - 07:10 pm
interesē?

es ar par to pašu - ziema ir pārīšu gadalaiks. meh.

Reply


kristiāne

(no subject)

from: [info]kristianne
date: Dec. 7th, 2012 - 02:28 am
interesē?

Man ar pietrūkst to garo aprakstu (bēdīga sejiņa)

Reply