verbālais ekshibicionisms - normāli [entries|archive|friends|userinfo]
verbālais ekshibicionisms

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

normāli [Apr. 16th, 2007|03:24 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Visi mani grandiozie plāni pavasari-vasaru pavadīt neprātīgu izklaižu virpulī kopā ar dārgo [info]twenty4seven ir izčākstējuši kopā ar Berlīnes braucienu, plānoto Viļņas apmeklējumu un neskaitāmām neprātīgām un tik pat neprātīgi īsām afērām ar vīriešiem, ar kuriem nekādā ziņā nevajadzētu ielaisties nekādās darīšanās, kur nu vēl afērās, līdztekus Desperados un Corona strumpēšanai vienlaikus goroties kaut kur pie vecā, labā Pulkveža bufetes, tam pa vidu vēl koķeti miedzot ar aci glīšiem jaunskundziņiem un vairs ne tik jauniem kundziņiem, kas ietilpst iepriekšminētajā kategorijā.

Tas viss tikai tālab, ka tiklīdz es sapratu, ka būt vienai nemaz nav tik traģiski un nožēlojami, es atkal attopos ne-viena, pie tam vēl ar ļodzīgiem ceļiem un prieku par ziediem tāpat vien, lai arī [info]cane (es taču zinu, ka tev patiesībā ārkārtīgi patīk tas, ka pieminu tevi savos ierakstos) tā visa puķu padarīšana liekas tikai un vienīgi kas Normāls.
linkm?

Comments:
From:[info]barbits
Date:April 16th, 2007 - 04:38 pm
(Link)
Vakar, kad vedu Nuķu pāri mājās, Ēriks arī nez no kurienes izvilka cmukus ziedus - tā pat vien un pēc piecu gadu kopdzīves:) Tas protams ir Ēriks, bet citiem ir citi bonusi un mērīt pretējo dzimumu tikai un vienīgi pēc ziedu dāvināšanas intensitātes kaut kā negribas.
[User Picture]
From:[info]anabella
Date:April 16th, 2007 - 04:42 pm
(Link)
Ziedu intensitāte nav mēraukla, tas tiesa, tomēr āi cik jauki un ne-normāli patīkami atverot dzīvokļa durvis ir ieraudzīt vispirms ziedus un tad smaidošu vīrieti, jo īpaši tālab, ja pēdējos gados ziedi saņemti tikai kalendārā atzīmētajos svētkos, un pat tad - ne visos.
From:[info]barbits
Date:April 16th, 2007 - 04:48 pm
(Link)
Protams, ir patīkami, bet iedomājies cik patīkami ir brokastis gultā, vai arī vakariņas, marinētu gurķu burciņa, kas patiesībā manis pēc var arī aizvietot puķes;)
[User Picture]
From:[info]anabella
Date:April 16th, 2007 - 04:51 pm
(Link)
Starpcitu, hehē, es vienu vakaru saņēmu arī marinētu gurķīšu burciņu, jo biju iepriekš ieminējusies, cik ļoti man tie garšo. Klāt nāca vēl vīnogas un kūpinātais siers - es pat neatceros, kad stāstīju, cik ļoti man garšo tas siers.
From:[info]barbits
Date:April 16th, 2007 - 05:24 pm
(Link)
Nu lūk arī bonusi.. Ļoti bieži ir tā, ka aizmirstas tas labais pie kā pierod. Un izceļam tikai to, ko nedara - nedāvina puķes, mašīnas u.t.t.:)) Bet viss takš ir labi un man prieks, ka Tev prieks:))
[User Picture]
From:[info]vienna
Date:April 16th, 2007 - 08:02 pm
(Link)
līdz astronomiskajai vasarai mazliet vairāk par 2 mēnešiem
peace factory!
From:[info]haima
Date:April 16th, 2007 - 08:44 pm
(Link)
bļe
[User Picture]
From:[info]anabella
Date:April 17th, 2007 - 03:18 pm
(Link)
Bļe ta bļe, bet mēs piektdien ar tevi ejam pielakties un izdancāties, jā, un d-i-v-a-t-ā. Atrodi savu seksīgāko outfitu.