verbālais ekshibicionisms - ak vai, cik stulbi nosist gulbi, bet stulbāk vēl, ja pēc tam žēl [entries|archive|friends|userinfo]
verbālais ekshibicionisms

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

ak vai, cik stulbi nosist gulbi, bet stulbāk vēl, ja pēc tam žēl [Oct. 6th, 2005|10:16 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Romantiskas vakariņas vienatnē - astoņu santīmu vistas zupa bez vistas (bet ar makaroniem), fonā vakara trilleris un galvā vesela gūzma domu.

Jā, un man šodien skumīgi, bet nevis tā asaraini, punķaini, aikāmansevisžēl skumīgi, bet gan tā saldsērīgi skumīgi, tā -žēl, ka nav neviena, kam pieglausties, žēl, žēl, žēl. Žēl ka mani ir tik grūti mīlēt. Žēl, ka divdesmit gadu vecumā man ir žēl. Žēl.

Ielienu savās jocīgajās, sarkanzili rūtotajās pidžambiksēs un izslēdzu vakara trilleri, jo bez azotes, kurā varētu paslēpties šaušalīgajos mirkļos, skatīšanās ir nebaudāma un pat nomācoša.
linkm?

Comments:
[User Picture]
From:[info]gg
Date:October 6th, 2005 - 10:53 pm
(Link)
tā jau var dabūt kuņģa čūlu, par 8 santīmiem... hehe :)) bet nebēdā, ko ta lai sak par šito? veco gā gā (ekhm), bet jauki bij (vismaz man) šovakar no brālēna uzzināt, kā anglijā cilvēkiem iet, kaut viss ir dārgs, bet tur cilvēki ir daudz savādāki nekā te, tur pat pilnīgs Bomzis ir džentelmenis, un tur pat zāli pardod uz ielām ar smaidu uz lūpām un džentelmeniski pieklājīgi, te jau pateiksi ne paldies, tad p**** b***** zarežu cyka! :PPP
[User Picture]
From:[info]ns
Date:October 7th, 2005 - 02:10 am
(Link)
aber tāds žēļums ir veselīgs. vajadžīgs. nav nožēlojams. viss ir kruta ;)