verbālais ekshibicionisms - Ciemā [entries|archive|friends|userinfo]
verbālais ekshibicionisms

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Ciemā [Aug. 5th, 2005|07:24 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkm?

Comments:
From:(Anonymous)
Date:August 8th, 2005 - 03:51 pm

Re: zzzz

(Link)
taa paliek tava izveele, juutas ir juutas, ar taam gruuti ciiniities... bet shitaadu tusinju tev nenoveelu nu nekad! es esmu 70% paarliecinaats, ka iznaakums tev buus veel riebiigaaks kaa anoniimikja koments.. varbuut mani grauzh stereotipi, bet tas liekas kaut kaads avaarijas risinaajums...
[User Picture]
From:[info]anabella
Date:August 8th, 2005 - 06:28 pm

Re: zzzz

(Link)
Kāpēc tas vispār tiek uztverts kā kaut kāds risinājums? Risinājums kam? Ar jūtām tiešām ir grūti cīnīties un vismaz šorez es neredzu iemeslu tam, kāpēc vajadzētu cīnīties. Tā nu ir tava, paranoiķa, problēma, ka visus ne-latviešu vīriešus uztver kā vecus izvirtuļus, kuri brauc uz Rīgu mīļākās meklēties.
From:(Anonymous)
Date:August 8th, 2005 - 09:55 pm

Re: zzzz

(Link)
sievieshu dabaa jau savukaart visus viirieshus nelatvieshus uztvert kaa beidzot atnaakushos princhus uz baltaa zirga... he he migla migla migla, kad izkliidiis tad tik purvu redzeesi
[User Picture]
From:[info]anabella
Date:August 8th, 2005 - 10:26 pm

Re: zzzz

(Link)
Vai tik kāda nav tevi iemainījusi pret kādu ārzemju princi baltā zirgā, jo tā vien liekas, ka te runā kāds aizvainots, kompleksu nomāks vīrišķis, kuru, kā liekas, man reiz bijusi tā nelaime pazīt.

Es vienmēr esmu teikusi, ka nešķiroju vīriešus pēc nacionālās piederības, un no šiem vārdiem netaisos atkāpties, bet, ja tu esi tik neizsakāmi aprobežots, tad ar to nu tev nāksies sadzīvot.

Ne tu man tēvs, ne māte, ne draugs, lai mācītu mani dzīvot.

From:(Anonymous)
Date:August 9th, 2005 - 12:27 pm

Re: zzzz

(Link)
nav neviena mani iemaiijusi pret aarzemieku, neesmu aizvainots, gan jau kaads komplekss ir, nav bijusi nelaime mani paziit.

neshkjirot pilniigi nepeeckaa arii ir stulbums, ja tu nekad neuzdosi jautaajumus, kapeec vinjsh ir sheit, ko vinjsh dara kad nav sheit, kad vinjsh man melo, ko es veel nezinu par vinju, vai viss ko es zinu par vinju ir taisniiba, tad shie jautaajumi atnaaks pashi pie tevis, un ne tik saudziigaa formaa...

vakar tieshi redzeeju ieksh RIMI iet gliita latvieshu meitene ~20g.v. un ap vinju miicaas 30+ g.v. skuutgalvains paresns itaalis (labaakajaa gadiijumaa)... neko vairaak par 'praatinj naac maajaas' nevaru pateikt... hmm, bet laikam taadas taas sievietes ir... neliela apstraade ar uzmaniibu, kraasainiem salaatiem, kompeteem, bizhuteeriju un sliipi var dabuut jebkuru... labi ka man nav meitas.. ,bet mosh pie tevis varees kaad dien` piekaapt.. HAHAAHAAAA

Ar cienju,
Ģirts
[User Picture]
From:[info]etalonfunkcija
Date:August 9th, 2005 - 07:26 pm

Re: zzzz

(Link)
tev ir paaraak vispaariigi spriedumi. taadus meedz deeveet arii par stereotipiem. tik pat labi var teikt, ka atliek tikai JEBKURAI sievietei uzvilkt iisaakus svaarkus, paplakshkjinaat ar aciim un VISI vechi vinjai gulsies apakshaa.
mees labi zinaam, ka taa nav.
[User Picture]
From:[info]etalonfunkcija
Date:August 9th, 2005 - 07:31 pm

Re: zzzz

(Link)
p.s.
kaadeelj vecis var draazties ar ko grib un neviens nepaarmet, bet, kad sieviete nodarbojas ar to pashu (jo vinjai taa patiik), uzreiz saskrien visaadi 'acii bakstiitaaji'? m? aizvainotais viirieshu superEgo? bailes par sievieshu liidztiesiibu arii shajaa [liidz shim] monopoljomaa?
[User Picture]
From:[info]anabella
Date:August 9th, 2005 - 07:39 pm

Re: zzzz

(Link)
Nē, nē, šis laikam ir gadījums, kad vainīgs ir kaut kāds pašiedomāts nacionālais lepnums, kad kremt, ka kādai letiņu sievietei var patikt arī kāds svešzemju vīrietis. Un tad uzreiz metas virsū uin sauc teju vai par palaistuvi, bet, redz, ja es nedēļas nogali būtu nobučojusies ar tādu pat vietējo vīrieti, tad tam nekāda uzmanība pievērta netiktu.
[User Picture]
From:[info]anabella
Date:August 9th, 2005 - 07:37 pm

Re: zzzz

(Link)
Vispār man šo lasot sanāca smiekli. Jūtos tīri vai apdalīta, jo kompetes un bižutērija man netika dāvinātas, pārspīlēta uzmanības arī nebija un slīpi mani ar nemēģināja dabūt.

Man tiešām žēl tās sievietes, kas tev ir līdzās, jo varētu būt diezgan grūti sadzīvot ar tik neiedomājami aprobežotu un muļķīgu stereotipu apsēstu paranoiķi, kurš, acīmredzot, nemāk ne novērtēt sievieti, ne arī kā pieklājas ar viņu sarunāties.