acis plaši aizvērtas -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Februāris 17., 2017


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
16:34
Bet no citas puses:
Karlīnai laikam ir šarlaks. viņai ir drudzis un izsitumi rada diskomfortu. naktīs mēs ar vīru esam sadalījuši meitas (man tika bēbītis, jo jābaro, vīram - slimniece, kura naktīs mokās ar temperatūru un neguļ). pa dienu iet visnotaļ līdzīgi, tikai mājās esmu viena ar abām un vēl saviem darbiem. mans mīļākais mājas "gadžets" šobrīd ir kafijas automāts.
bet būs jau labi.
Tags:

(3 saka, ko domā | gribu izteikties)

Comments:


[User Picture]
From:[info]lauwa
Date:17. Februāris 2017 - 22:36
(Link)
Šarlaku nevajag 'laikam', vajag analīzes un ja ir - antibiotikas. Mūsmājā ir bijis, kā sāk dot antiņus, tā uzreiz bērnam vieglāk.
[User Picture]
From:[info]amanita
Date:18. Februāris 2017 - 01:01
(Link)
Jā, protams. Bija daktere un uzstādīja potenciālo diagnozi. Nu jau dzer antibiotikas un ceram, ka aši tiks uz pekām. "Laikam šarlaks", jo nav gluži tik klasisks kā grāmatās raksta. Daktere gan teica, ka tagad visi tie vīrusi galīgi modificējušies un nav vairs tik vienkārši. Bet, nu, kaut kas no streptakoka vīrusa paveidiem ir noteikti, tāpēc antibiotikas tiek jebkurā gadījumā.
[User Picture]
From:[info]lauwa
Date:18. Februāris 2017 - 06:51
(Link)
Ta jau drīz būs uz kājām.
Mums puikam bij netipisks, aizvedām pumpainu uz BKUS, apskatīja, teica ka šarlaks tas nav, bet analīzes uztaisīja, izrādās šarlaks gan. Meitai bij citā piegājienā(nepielipa no brāļa), tipisks, uzreiz uz aci varēja noteikt, analīzes tāpat uztaisījām, bija ar. Tā ka piekrītu, šams ir viltīgs un dažāds.

> Go to Top
Sviesta Ciba