acis plaši aizvērtas -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Oktobris 25., 2016


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
15:40
Pagaidām tas, kas man nenākas viegli - paspēt kaut kur laikā. Tā, lai neierastos pārāk ātri un arī nekavētu.
Piemēram, dēla dejošanas mēģinājumi. Iztaisīties no mājas ar jaunkundzes pabarošanu, pamperošanos, saģērbšanos (reizēm - pārģērbšanos), aizbraukt uz bērnudārzu, paņemt Karlīnu viņas grupiņā, ar abām dāmām uz Krišjāņa grupu otrā korpusā, ar visiem trijiem uz kultūras namu un to visu tā, lai precīzi 17:00 čalis stāvētu mēģinājuma tērpā pie zāles durvīm.
Kaut kur plānošanā mūžīgi sanāk kāda nobīde. Vai nu kāda no dāmām uztaisa drāmu, vai Krišjānis ir tieši iegrimis kādā super svarīgā projektā, no kura viņu nevar izvilkt, vai arī, gluži pretēji - esmu ieplānojusi laiku kādam liekam niķim, bet nekā tāda nav un mēs aizdodamies uz galapunktu par ātru, kas nozīmē, ka meitenēm apnīk tā brāļa gaidīšana pārāk ātri.

(2 saka, ko domā | gribu izteikties)

Comments:


[User Picture]
From:[info]lauwa
Date:25. Oktobris 2016 - 19:32
(Link)
Es dārziņā savācu 'sākot ar vecāko', kaut kā vieglāk šķiet. Lielākam vieglāk pastāvēt, pagaidīt un mazākais vieglāk no grupas dabūjams.
[User Picture]
From:[info]amanita
Date:25. Oktobris 2016 - 19:36
(Link)
Man tagad viena audzinātāja vecākajam ilgstoši slimo, tāpēc tur neprognozējamas maiņas ar aizvietotājām, bet, kad ir parastā audzinātāja, tad es daru tā, ka uzzvanu viņai, kamēr meita ģērbjas, lai sūta čali jau uz garderobi. Tad tā mazliet raitāk. :)

> Go to Top
Sviesta Ciba