acis plaši aizvērtas -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Jūnijs 1., 2009


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
10:04
vakar vakarā uztapa manas pirmie rabarberrauši mūžā. gardi pēc vella. :)

(7 saka, ko domā | gribu izteikties)

Comments:


From:[info]esinja
Date:1. Jūnijs 2009 - 10:13
(Link)
Mhm, tie ir gardi :) Es vakar pirmo reizi rabarberu kjiiseli vaariju :D Forshais daarzaa pluucamo gardumu laiks saacies :)
[User Picture]
From:[info]amanita
Date:1. Jūnijs 2009 - 10:18
(Link)
ir, ir :)
From:[info]dialogs
Date:1. Jūnijs 2009 - 11:02
(Link)
esmu laikam vienīgais cilvēks pasaulē, kam rabarberrauši izteikti negaršo!
svaigi rabarberi jā! bet vārīti, cepti, sautēti... nuuuuu... kā jums tas iet iekšā nesaprotu ..
[User Picture]
From:[info]amanita
Date:1. Jūnijs 2009 - 11:33
(Link)
man jau ar labāk gribētos sacept aveņu vai zemeņu rausi, bet diemžēl viss tajā dārzā gatavojas ļoti lēnām. :)
[User Picture]
From:[info]chirkainais
Date:2. Jūnijs 2009 - 11:20
(Link)
Taa tu puspasauli palaidiisi garaam :)
[User Picture]
From:[info]udensroze
Date:1. Jūnijs 2009 - 12:10
(Link)
izstastisi receptiiti? :)
[User Picture]
From:[info]amanita
Date:1. Jūnijs 2009 - 12:18
(Link)
tādi sliņķi kā es nopērk Dobeles dzirnavnieka ātrās kūkas mīklu, piegāž vēl klāt saldumus, sakrāmē virsū kaudzi ar rabarberiem un cep. kad gandrīz gatavs, pa virsu uzlej krējumu ar cukuru un vanilīna cukuru, apkaisa ar kanēli un kaut kādām mājās atrastā meža ogu bumbiņām un vēl mazliet pacep.
nezinu, kā to dara čaklās saimnieces, bet slinkajām arī šitā sanāk ļoti garšīgi. :)

> Go to Top
Sviesta Ciba