28 Septembris 2012 @ 21:23
 
huh. jāatmet cerība, ka kāda no manām jaunajām kolēģēm, kurām sūtīju e-klasē vēstules, tās izlasīs šodien, rīt vai parīt (it's weekend. doooh).

neliels atskats uz pirmajām darba dienām skolā:

1) daudz mazu bērnu un pilnīgs juceklis darba organizācijā gan no manas, gan citu angļu valodas skolotāju puses (bērnu dalīšana grupās, juceklis e-klases skolēnu sarakstos, missing and don't having enough pupil's books for all children, skraidīšana pa stāviem pirms katras stundas, jo mazie nezina, ka ir jauna skolotāja un cits kabinets, and, finally, stressed out of not having a cd player of my own and that I have to borrow one).

2)mazliet īgnuma - dažu bērnu nepaklausība, because then I have to raise my voice. un grāmatu trūkums, jo tas bremzē darbu klasē un mācību kvalitāti.

3) patīkamākais un pozitīvākais - having the attention of all kids in the classroom, bērna prieks (par to, ka neesmu īgna un dusmīga skolotāja), kādas mazas meitenītes apskāviens pēc pirmās stundas viņas klasei, daudzi mazi ķipari starpbrīžos mani sveicina un stāsta citiem klasesbiedriem, ka esmu viņu jaunā angļu valodas skolotāja un esmu ļoti forša, un kolēģe Daiga (ļoti pozitīva un izpalīdzīga), kuru ieraugot man bija savāda de ja vu sajūta.

mjau. šodien pusstundu pavadīju aizrautīgi meklējot kaķīšu, saulīšu, smaidiņu un sunīšu attēlus uzlīmju gatavošanai, lai atalgotu bērnus par labiem darbiņiem stundu laikā. ^^
 
 
Garastāvoklis:: happy cat