Augusts 8., 2005


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
11:13
Pirms septiņiem gadiem šai dienā (8.augustā),kas toreiz bija astotais, astotais, deviņdesmit astotais, es nopirktu Hohner ģitāru, kuras skaņas rotāja visas 4 manas turpmākās grupas, no kurām tikai pēdējā šo ģitāru spēlēja kāds cits cilvēks, nevis es pats. Visas grapas, kurās šī ģitāra ir tikusi spēlēta ir beigušas pastāvēt... Varbūt tā nes nelaimi?! :) Cik dzirdēju, arī Second Chance, kurā šobrīd tiek lieta minētā ģitāra, tuvojas noslēgumam... Labi, ka manā topošajā grupā šis instruments vairs nebūs... Un tomēr man ar to saistās ļoti daudz emoīgas atmiņas. Daudz laimes dzimšanas dienā, mans mazais melnais honeriņ HL 58! ;)

(46 izteiksies Tu arī! | izteiksies?)

Comments:


From:[info]kaspars_e
Date:8. Augusts 2005 - 12:38
(Link)
ja Tev nepatiik kaada grupa un velie, lai labaak vinja beidz pastaaveet.. aizdod uz kaadu laiku ghitaristam melno honerinju .... :)

bet zinaashu, ka shodien jaiet svineet... pasvceicinaat man vinju no Tevis??? es jau laikam nesatikshu shodien, bet ceru ka shams neapvainosies ja velaak apsveikshu.....
[User Picture]
From:[info]alvils
Date:8. Augusts 2005 - 13:10
(Link)
jā, būtu šito zinājuši ātrāk, varētu Post Factum ģitāristam aizdot laikā, kad mēs ar šiem karojām... :) bet nu jā, es jau labprāt pats viņu šodien apciemotu un apsveiktu, uzdāvinātu kūku ar ziediem un tā... bet diemžēl šodien nesanāks... tāka, jā, lūdzu apsveic viņu no manis! :)
From:[info]kaspars_e
Date:8. Augusts 2005 - 13:40
(Link)
cawa..klau ko Tu vakaraa dari ????? :) mnu ap 22:00?? ir rezerveets laiks, jeb briivs vel??
[User Picture]
From:[info]alvils
Date:8. Augusts 2005 - 13:46
(Link)
es ļoti gribu satikt savu otro daļu (pus(īt)i), jo nēsmu viņu saticis nedēļu, bet nezinu, vai sanāks, vai viņa var, tāpēc 100% nevaru pateikt, vai esmu aizņemts šovakar. bet nu, es gribu būt aizņemts. :)
From:[info]kaspars_e
Date:8. Augusts 2005 - 14:30
(Link)
jaa satikt otru pusi ir ljoti savriigi un noderiigi! un jaa tas ir jauki, ka veelies satikt...
mans piedaavajausm buutu stundu garumaa, bet ja velies var vel ilgaak :) nu ieraxtiit raidijumu PERONS ar Tewi... raidijums veltiits Tev un Tavai ghitarai... vareetu parunaaties par dziiwi un kaa gaajis ir muzikaali Tev un pieredze, viiljumi, jaunas idejas, velemes.... un parunaat par laiku TT un vel par One Owe one... jaukas atminjas muzikaali priekshnesumi, no CD un arii studiija varetu ko.... man psham ir taa, ka es riita braucu prom uz Durbi un tad uz Palangu un takaa visa nedleja aiznjemta...( nu esmu prom ) 5dien atbraucu, uz dubulTTeeju... Tu dbuusi?? dzirdeeju, ka esot bijis inchiigi, ka nebiian teemas un Tu aicinaaji lai kaads peizvana uz pasaka teemu... es pats nedzirdeeju, bet neesot slikti izklausiijies...
[User Picture]
From:[info]alvils
Date:8. Augusts 2005 - 14:40
(Link)
emm. nu varētu mož... var jau arī anna atnaakt, ja jau tas tikai stundu paņem vai kaut kā tā... nez. jauki, ka būsi piektdien. man gāja grūti vienam. īpaši tāpēc, ka nebija ne jausmas, par ko taisīt raidījumu un tikai piektdienas pēcpusdienā ilze paziņoja, ka nebūs, ka man būs jābūt vienam. man bija reāla panika. jauki, ka kādam tas raidījums ir paticis, jo es pats necik par to neiefanoju, jo nebiju vispār necik gatavojies un nezināju, ko runāt, sanāca vienkārši improvizācija... labi vismaz, ka kaut cik lādzīgu muzonu pamanījos savākt un ierakstīt diskā, tad vismaz muzikālā bāze bija o.k., kas arī nav mazsvarīga (lai gan dažreiz mums liekas, ka ir...). :)
From:[info]kaspars_e
Date:8. Augusts 2005 - 14:54
(Link)
man ir biijusi panika tad, kad Ilze pazinjo stundu ieprieksh, ka esot galvu sasitusi un paliks maajaas un ariii viesis neatnaaca :) jaa... droshi Anna vareetu naakt... pakjer liidzi kaadus ieraxtus, ja kas taads ira... jeb arii no kaada kompja nosuuti uz kamieliic@inbox.lv mp3 formaataa ... jaa muzika ir svariiga lieta, ka ir liidzi sagatavota... pagajushos reizi pie Ray aizgaaju ieraxtiit, jo teRiiga blakus rejam... ir idejas prieksh nakamaa raidijuma?? es vel varu teikt, ka nakamaa nedeljas nogalee buushu ar Eliinu riigaa... liidz ar to, var buut taada opciija, ka mees vareetu sagatavot lietas un idejas raidijumam... un ja tev kas cic plaanos, tda nebuutu vaax un nebuutu traki ... ( tas jau neizskan , kaa maajiens ka Tev nebuutu jabuut, bet gan , ja Tu plano, ka mozh velies atpusties, vai arii sadariit kaadas lietas citas... tad tev nav jauztraucas, ka es buutu viens vai ariii netiktu galaa... ) bet vel jasashtuko teema un tad kopaa varam paplaanot un lidz 5dienai sashtukot, gan Tu, gan es ar Eliinu un bla bla bla... bet Ilze es domaaju, ka nebuus jo vinja buus prom... Kjelnee.... takaa vari izdomaat, kaa Tew eertaak... jo Tu jau esi pelniijis atpusties, jo pienaaks briizhi, ka varbuut man buus atkal jabuut projam utt ....

bet pa shodien tad viss sarunaac, ja?
[User Picture]
From:[info]alvils
Date:8. Augusts 2005 - 14:59
(Link)
pagāšreiz tika ierosināta tēma - par bunkuriem. un man šķiet, par to varētu kaut ko pameklēt un sanāktu tīri normāla tēma, ja mēs visi (abi) par to pagatavotos kaut ko bilst. ko domā?
.
man šobrīd nekas no TT nav pie rokas... bet man ir one owe one mp3 formātā. un es varu savā usb flašā paķert līdz, ar to visērtāk ir dabūt LKR kopmī iekšā mp3 failus, esmu tā jau darījis. :)
From:[info]kaspars_e
Date:8. Augusts 2005 - 15:11
(Link)
wo krutais, Tew ir USB FLASHinjsh!!! jee krutais... taaa ir labaa lietaa... un muzdienaas jau karam normalam vajadzeetu taadu... aber man nav... bet kaadreiz sen uz priekshu buus :) man ir TT CD.. es vareetu pakjert TT...

Okey jasashtuko kaut kas par Bunkuriem :) buutu inchiigi :)) Tu domaa 5dien pultoties?? ja Tu laiciig mozh muzonu atness Flashaa vareetu es sataisit uz etera kompi... un Tad buutu eerti Tev palaist :)
[User Picture]
From:[info]alvils
Date:8. Augusts 2005 - 15:13
(Link)
nē, Tu vari piektdien pie pults, es jau pagāšnedēļ biju pie pults. visu laiku jau nevar. jaukāk ir mainīties un tā... :)
From:[info]kaspars_e
Date:8. Augusts 2005 - 15:21
(Link)
a tev ir daudz kas bilstams par bunkuriem??
[User Picture]
From:[info]alvils
Date:8. Augusts 2005 - 15:23
(Link)
man ir darba biedrs, kam ir daudz kas bilstams par tie, es varu pakonsultēties. plus, Tu arī varētu kaut kur kādu infu ievākt, mož kādu nointervēt, ko šis domā par PSRS bunkuriem. :) kaut kā tā, nea?!

un jā, tad tiekamies 10tos radio šodien! es būšu vai ar Annu vai bez, bet būšu! ;)
From:[info]kaspars_e
Date:8. Augusts 2005 - 15:26
(Link)
klau... a shovakar nav satiekams Tavs darba biedris.. kursh zin daudz ko par bunkuriem??
[User Picture]
From:[info]alvils
Date:8. Augusts 2005 - 15:30
(Link)
viņš ir ne tikai darba biedrs, bet arī mans priekšnieks. viņš diez vai ir tā satiekams. :) viņš ir pārāk nopietna personība, lai panku raidījumiem krāmētos. :D un tomēr, man personīgi viņš noteikti var daudz visu ko pastāstīt par bunkeriem, viņš pats vienā no tādiem sestdien esot bijis. :)
From:[info]kaspars_e
Date:8. Augusts 2005 - 15:33
(Link)
a ko vinjsh darija sestdiena bunkuraa??? vinjsh kaut ko glabaa tur??
[User Picture]
From:[info]alvils
Date:8. Augusts 2005 - 15:34
(Link)
ekskursijā :)
From:[info]kaspars_e
Date:8. Augusts 2005 - 15:39
(Link)
liepaajas kara ostaa tie ir bunkuri??
[User Picture]
From:[info]alvils
Date:8. Augusts 2005 - 16:08
(Link)
es nezinu... es nekad neesmu bijis liepājas kara ostā...
From:[info]kaspars_e
Date:8. Augusts 2005 - 16:37
(Link)
nu tad pedejais laiks tev aizbtraukt tur :) shii fotchene ir no karaostas!!! uz karaostu vislabaak ir ar tresho autobusu braukt!
bet pie juras ir bunkuri... pie pasha krasta!
[User Picture]
From:[info]alvils
Date:8. Augusts 2005 - 16:39
(Link)
uztaisīsi man un manai lēdijai kādreiz ekskursiju pa turieni? :)
From:[info]kaspars_e
Date:8. Augusts 2005 - 16:45
(Link)
nu kaadaa augusta vel vareetu... Tev vel ir taa kartinja??? nu for free transportaa?? tagad jau es pats doshos ar savu leediiju un Lediijas maasu uz Palangu... un musms shaadi taadi exkursiiju vel saplaanoti, bet vel varetu arii piedavaat ko pa liepaaju jums! tikai nezinu, kas un kaa... bet buut inchiig... jasadomaa kur palikt... jo tad jau juus ir divi... es parasti viens varu ielist pie kaada :) bet ja Tev kartinja, tad vareetu taa... no riita atbrauc un 19:30 , vai arii no riita 4 brauc prom... un ja Tev kartinja, tad jau jums uz pusi leetaak kopejaa braukshana summa...

bet vareetu mozh arii kaut ko sashtukot ar palikshanu!! tachu arii ja no agra riita iebrauc un 19:30 brauc prom.. tad var baigi labo exkursiiju uztaisit!
[User Picture]
From:[info]alvils
Date:8. Augusts 2005 - 17:17
(Link)
augustaa veel ir kartinja, septembrii jau vairs nebuus. bet man shkjiet, ka augustaa tomeer nesanaaks, jo manai leedijai visaadi plaani, mož tomēr septembrī? var jau braukt ar stopiem...
From:[info]kaspars_e
Date:8. Augusts 2005 - 17:34
(Link)
nu kaa vasara tagad jau ir septembrim :) rudenii jau skola...
es mit savu leediiju esmu baigi shajaa vasaraa saplanojushi dazhaadus kopiigus pasaakumus un braucienus... un daudz kur braukaat, jo tgada jau buus 12 klase, un tad jau kauyt gribeetos daudz nesanaax tik daudz... nja kaut kur tad vajadzees sarunaat palikshanu, jo ja ar stopiem, tad jau ljoti agri nevar un velaak par 19... nebuutu ieteicams stopeet, pat 19 ir jau maaniigs laika jeedziens... kad var uz shosejas palikt...
es jau, ja man buutu taada kartinja vel izmantotu taa, ka izmaxaatu meitenei celju un vel pats paraadiitu kartinju.. bet vareteu ko domaat par septembri... pirmaa nedeljas nogal atkriit uzreiz... bet nez kaa buus velaak ... taas vareetu buut labaakas nedeljas nogales gadaa, lai ar savu lediiju braukt uz siguldu un to pusi lukoties vidzemes dabu...
From:[info]kaspars_e
Date:9. Augusts 2005 - 07:58
(Link)
wakar sanaaca jauks raidiijums un interviija un viesoshanaas Tava... Tu i super...

bet shodien nesanaax kopiigi ieest.. paguleehsu un tad celshos un uz Kurzemi braukshu pie liigavas un braukche ne caur centru... bet next week vajadzeetu saeest :)

LDTS... tiximies LKR 5dien!!
[User Picture]
From:[info]alvils
Date:9. Augusts 2005 - 08:15
(Link)
klau, a Tu to pamatvariantu (nesagraizīto) jau izmeti? man ienāca prātā doma, ka varētu uztaisīt ačgāno graizīšanu un uztaisīt priekš DubulTTējas, saglabāt Tavā mapītē, un kad kādreiz netiekam neviens uz raidījumu, tad uzlikt to... ko saki par tādu domu?

un vēl... vai vari man atsūtīt tos divus muzikālos gabalus uz mailu luudzu? :)
[User Picture]
From:[info]tiika
Date:8. Augusts 2005 - 14:07
(Link)
alvilam pielipusi maannticiiba, tas gan ir kas neredzeets!

[User Picture]
From:[info]alvils
Date:8. Augusts 2005 - 14:20
(Link)
jā, un es tagad mūku no melniem kaķiem un špļauju pār plecu (labāk neejiet man aiz muguras),ja kāds piemin kaut ko nevēlamu. :D
[User Picture]
From:[info]tiika
Date:8. Augusts 2005 - 14:28
(Link)
Gatavais PIGORS:D
[User Picture]
From:[info]alvils
Date:8. Augusts 2005 - 14:30
(Link)
drīzāk - joks :)
From:[info]kaspars_e
Date:8. Augusts 2005 - 14:32
(Link)
a ja Tu ieradziitu zaljaa kraasaa kakji Tu Muktu?? vai ja redzeetu Tu Zilaa kraasaa ar rozaa kruutinju!?
[User Picture]
From:[info]alvils
Date:8. Augusts 2005 - 14:33
(Link)
es mūku no visiem kaķiem (un dažreiz viņi man mūk pakaļ...) :D
[User Picture]
From:[info]tiika
Date:8. Augusts 2005 - 14:35
(Link)
tas gan jo no pugoriem izaug pitagori, bet tu jau esi izaudzis un tev tas nedraud!
[User Picture]
From:[info]alvils
Date:8. Augusts 2005 - 14:37
(Link)
pitagoriem ir kaut kāds sakars ar pitoniem vai arī taiki un vienīgi ar pitagora teorēmām? :)
[User Picture]
From:[info]tiika
Date:8. Augusts 2005 - 14:40
(Link)
vairaak takaa ar taam teoreemaam... bet pitoni jau ar turpataas k-kur ir!
[User Picture]
From:[info]alvils
Date:8. Augusts 2005 - 14:42
(Link)
ui, tad labā no pigoriem un pitagoriem pa gabalu, jo man no pitoniem bail. :)
[User Picture]
From:[info]tiika
Date:8. Augusts 2005 - 14:45
(Link)
es gan vairaak no taam teoreemaam baidos, bet pitoni ir ok... ja nav tuvaako 100km raadiusaa!
[User Picture]
From:[info]alvils
Date:8. Augusts 2005 - 14:48
(Link)
nu jā, atombumba arī ir o.k., ja nav tuvāko 100 000 km radiusā. :D
[User Picture]
From:[info]tiika
Date:8. Augusts 2005 - 14:52
(Link)
nu redz tatad vienkaarshi atliek atrast pareizo distanci!
From:[info]kaspars_e
Date:8. Augusts 2005 - 14:56
(Link)
Arnolda skaabais arii okey, ja vinjsh nav 250 m tuvumaa! un vel trakaakais, ja buutu vienaa autobusaa tad vispaar chau rasma... bet taa jau okey ir Arnolda skaabais!
[User Picture]
From:[info]alvils
Date:8. Augusts 2005 - 15:00
(Link)
rasma? :)
From:[info]kaspars_e
Date:8. Augusts 2005 - 15:19
(Link)
nu. ja mees runajam par to Rasminju, tad vinjai ir pilnigaaks chau, ja Arnolds maajaas caureju taisa uz jumtu, jo vinja dziivo 3 km attalumaa no Arnolda, a es 7 km... visi saka, ka Riigas Daugavgriivas attirishanas iekaartas smird... tur blakus dziivo Arnolds! un citreiz ir skaabais!! klau, kaadaa DT vajadzeetu Arnoldu uzaicinaat... bet nu tad kad nav skaabo meeness!
[User Picture]
From:[info]alvils
Date:8. Augusts 2005 - 16:39
(Link)
:D
From:[info]kaspars_e
Date:8. Augusts 2005 - 16:39
(Link)
bet vareetu kaadreiz arnoldu uz DT... bet es nezinu, kaads shis ir mozh vairs nav taads kaads biija, ka buutu jautri... nav redzeets 3 gadi!
[User Picture]
From:[info]alvils
Date:8. Augusts 2005 - 16:41
(Link)
uzzvani viņam, uzjautā! :)
From:[info]kaspars_e
Date:8. Augusts 2005 - 16:47
(Link)
japameklee lattelekom gramataa biezajaa... jauzvana, ja nav jau atsleegc... kaut ko pirms trim gadiem esot tur bijis baigais paraads, jo shamais uz kreisajiem taalrunjiem biijis pamatiigi sazvaniijis...
[User Picture]
From:[info]illegal
Date:8. Augusts 2005 - 18:03
(Link)
labākā giča uz kuras es esmu spēlējis! paldies! un pievienojos apsveikumam!
ALvils -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi
> mājas lapa

Links
punk.lv
hc.lv
alternative.lv
skvots.net
Depo
Ska vēsture

> Go to Top
Sviesta Ciba