Pilota memuāri.

Komentāri

Var tikai brīnīties, kā kopīgu dzeršanu iespējams klasificēt kā vainu mīkstinošus apstākļus, ja tas daudz vairāk ir vainu (un risku) pastiprinošs apstāklis. o_O
Bet atzīšos - man nav ne jausmas, kā tīri praktiski mācīt čaļiem, ka "piedzērušos meiteni minisvārkos nedrīkst izvarot". Tas liekas tik absurdi pašsaprotami, ka neprasās pat pēc skaidrojuma. Un, taipat laikā, ja tas ir jāmāca un jāskaidro, tad es pats nestādos priekšā, kā. Lai gan nevaru nepiekrist tam, ka Tu pareizi pateici, ka priekšstati par to, kas ir un nav ok, veidojas jau no bērnības un vides, kurā augam.
Starpība laikam ir tajā, ka kamēr daļa izvēlas spriest par to, kas no morālā un ētiskā viedokļa ir vai nav pareizi, es vairāk orientējos uz risinājumu. Proti, ja mums ir problēmas ar izvarošanu, tad skatamies, kā var nodrošināt to, ka tas nenotiek, sākot ar maksimāli efektīvāko virzienu, tātad - iemācot upuri aizstāvēties. Proti - meitenēm ne tik daudz izvairīties, cik iemācīties sevi aizstāvēt. Praktiski. Fiziski.
Varmākas ir darbs ilgtermiņā.

Nu, un tas agresīvais feminisms sākās pie argumenta, ka "retāk", bet vīrieši arī tiek izvaroti [kur pat vairs neuztvēra domu par to, cik ĻOTI proporcionāli daudz reižu retāki ir šādi gadījumi] un tālāk jau diskusija aizbrauca pilnīgā offtopic'ā.
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Powered by Sviesta Ciba