United States of Ally - Day

Friday, December 17, 2004

12:54AM - ..njaa labzz vakars...

..skolā teātris--mm-domāju,ka būs labāk, bet nu bija normāli..ideāla sajūta, ka visi tā kopā dzied un ielenc visu zāli..un svecītes..ahh..mīļi riktīgi:))

..1 iemesla dēļ skumji palikās pēc teātra:(
bet tā kā šodien home alone pie manīm atnāca var teikt 2vi man tuvākie cilvēki-1 meitene un džeks..un tas bija jautri:))tikko tik aizgāja mājās, izdinu ārā..khh..
nabaga kaimiņi mūziku uzgriezām uz skaļāko:))...skatījāmies uz dvd justina timberlake un maikla dzeksona klipus..patīkami un nomierinoši..pa starpai izpļāpājāmies un uzrīkojām spilvenu kauju:))..uhh un es tiku smagi nokutināta:P
pozitīvas sajūtas...

..bet vēl jo projām 1 un tā pati doma riņķo manā galvā..un neliek man mieru..un sāpīgi..jo nespēju to izmest no galvas..ehh..

Current music: mix JT un MJ k-kads skan galvaa...
(4 comments | comment on this)

11:07AM - ..school@off.com

..viss..brīvlaiks!kāpēc es nesmaidu?!kur prieks?NAV-neka nav..ir tikai :(..??!!
varbūt klases audzinātāja atkal vainīga-viņa jau atkal kā vienmēr izcēlās ar savām bagātajām runas spējām-noliek visus pie vietas..viņai saka kaut ko, un viņa vienmēr pateiks kaut ko pretī..ahh-vienalga-šoreiz..MAN!..citus viņa vairāk aizskāra..nu bet tik ļauna viņa jau arī nav-jaukus vārdus arī teica..

kāpēc es nejūtos labi?!
..man ir augstākā vidējā atzīme klasē 7,88..un būtu jājūtās gandarītai par to, bet man tas ir vienalga, nekāda prieka no tā nav, visas tās pūles-un tagad tikai sliktāk jūtos?!!kur ir loģika!!..kaut kas pietrūkst..gāju no skolas un jutos viena..

es redzu, kas man apkārt notiek..es redzu to, ka cilvēki ir mainījušies..vēsi, nedraudzīgi un vienaldzīgi..vai draudzība tik tiešām ir pārejoša, vai tik labi draugi vienā acu mirklī spēj kļūt par nevajadzīgiem..tāda sajūta..kā spēlē trešais lieks-kurā vienmēr kāds ir lieks!..nu tad es esmu lieka..jā protams ir citi palikuši par stabilākiem un tuvākiem draugiem un tas ļoti priecē..bet cik tas ir patiesi!?vai tas tā spēs noturēties..vai arī atkal jāspēlē spēle "trešais lieks"...

daži draugi arī pārsteidz patīkami-tas ir mīļi un jauki, ka par mani padomāja..paldies tai vienai personai..mm..bet es domāju, ka tā bij tikai pieklājība..tas tā!..

..lai aizmirstos no visa šitā, gūtu savādākas izjūtas,ejot no skolas uz mājām, piezvanīju māsai(pusmāsai)..ahh cik sen neesmu viņas balsi dzirdējusi un pašu redzējusi??!!ammm ..ļoti sen..pat neatceros,kad pēdējā reize bija..pagājušogad laikam..njaaa..

nu tad līdz 15.00 mājās un tad prom uz Sloku..baa cik ilgi jābrauc nu bet-tas ir tā vērts..nedrīkst ģimenes locekļus tā vnk aizmirst..

un nu jā..apsveicu Jūs visus, kam brīvlaiks ir sācies šodien--vnk dariet to,ko jūs paši vēleties un tak atpūšaties un nomierinieties..turās!

(3 comments | comment on this)

7:45PM - ..labi ka nebija slinkums..

..uhh..žēl, ka māsa tik tālu dzīvo nu bet neko darīt..jauki bija!viņas mazā meitiņa mani nomušīja,tāda aktīvā>hiperaktīva, lēkā pa dīvānu turpu šurpu, galīgi traks bērns un neapturams kā es ar māsu:)khh..pilnīgā kopija raksturā..tāda sabiedriska un nu superīga:)..viņa man ķemmēja matus un taisīja asti un teici, ka man smuki mati-khh..jauki no bērna mīļās balstiņas to dzirdēt, tad viņa teica tā:" es tevi mīlu..kā ceptu pīli"..normāli ne?!:P..neliekas ,ka viņai 3,5 gadiņi..diezgan pieaugusi savam vecumam un runā , ka nu tikai..

savācos kaudzi bildes no māsas, kur maziņa esmu, ieskanēšu un pēc tam atdošu atpakaļ..tik rēcīgas bilds..ak vai!!;)..es tāda knīpa..

atpakaļceļā man zvanīja 1 paziņa un prasīj,ku esmu..gribēja,lai uz vecrīgu naku, ja esmu centrā..bet me sēdēj vilcienā kam tikai 1 virziens-mājas..tāpē tagad sarunāju, ka pie manīm nāks tie paši cilvēki, kas vakar..sarīkosim vēl vienu spilvenu kauju:)

..un kam te trūka sniegs?
saņemiet,snieg, ka nu tikai...
un auksts arī ir..brr>nepatīk!

ahh un turpceļā vilcienā notika kaut kas nereāls..jāsāk ticēt liktenim laikam..jo nu tāda sakritība..tam cilvēkam tur nebija jābūt..kā viņš varēja tur būt tieši tajā vagonā, tajā laikā un vietā, kad es tieši braucu..pēc idejas viņam tur nebija jābūt..jo nu nebija!plkst. bija jau 15.04--viņam jau sen mājās bij jābūt..hmm..un es vēl gribeju kāpt citā vagonā, bet nezinu kāpēc pārdomāju..!!njaa...baigi!

(2 comments | comment on this)
Previous day (Calendar) Next day