*aliyasiela`s

November 16th, 2009

11:32 am

ir dazhas lietas kuras sheit man neipatiksies nekad.

sestdien sanaaca braukt liidz centram lai satiktos ar aukleejamajiem. kaa jau parasti es nemaaku uz ielas iziet taa kaa no gultas, bet arii neatisos speciaali, bet vienkaarshi savaacos taa lai nav kauns spogulii skatiities. ejot apmeeram 200 m no autobusa pieturas liidz satikshanaas vietai mani divreiz pamaniijaas uzrunaat sveshi viirieshi ar piedaavaajumu padzert teeju. baac!!! kaa jau ieprieksh rakstiiju es sevi neuzskatu par skaistu, stiliigu, bla, bla, blaa.. bet nu shitais mani kaitina. es neieshu dzert teeju ne ar vienu ja vien pati to neveeleeshos! un man nepatiik ja mani uzrunaa sveshsi cilveeki tikai taapec ka vinjiem shkjiet ka taa driikst!
kaa lai izveido to masku izejot uz ielas lai pa gabalu buutu redzams ka esmu pashpietiekama, ka man nevjag teeju, sarunbiedru vai veel velns vinj zin ko..?

01:36 pm

neskatoties uz miinusinjiem un ir lietas kuras mani sheit iepriecina.
piemeeram biblioteeka tajaa pashaa maajaa, kuraa dziivoju. jo tas bija viens no pirmajiem darbinjiem kuru veicu esot sheit - aizgaaju pieregjistreejos biblioteekaa. tagad lasu jau n-to graamatinju un priecaajos. katraa zinjaa graamatas sheit ir iisti vietaa it iipashi braucot kkur ar busu vai metro.
un veel man tiik tas ka take-away kafijveikalinji arii sheit ir daudz un dazhaadi.

shodien gaaju pa Portobello road, dzeeru savu Staarbuks kafiju, piipeeju dienas cigareti, sildiijos rudeniigajaa sauliitee un domaaju, ka ir labi, ja vismaz uz piecaam minuuteem dienaa tu juuties kaa maajaas.
Powered by Sviesta Ciba