(no subject)

« previous entry | next entry »
Oct. 26th, 2012 | 11:32 am

vakar uzgrimmēju robja māsu, mani savāca ingrīda un mēs nopirkām šampi un kūku par godu robja priecīgajam notikumam, uztaisījām homemade burgerus un visi jauki nosvinējām.
bet šorīt pamodos, dzirdēju, ka baigi klapē pa logu. krusa. robis piecēlās, aizgāja uz vannasistabu, atnāk atpakaļ un saka - nav elektrības! man tāds - whaaat? reāli, dušā ieiet nevaru, jo nevaru izžāvēt matus, pa tumsu uzkrāsoties arī nevaru. nevaru uztaisīt tēju, jo ir arī elektriskā plīts. mājās ir auksts, jo radiatori vairs nesilda. liekas, ka pasaules gals klāt. robis aiziet uz autiņu, atnāk atpakaļ pēc 15 min. autiņš neatnāca. aiziet uz nākamo, viss ok, aizbrauc. es eju uz savu autiņu, jau uzkrāsojusies, jo gaidīju, kad paliks gaišs. nogaidu 15 min, eju mājās, jo autiņš neatnāk, eju mājās, krusa sitas sejā, tuša izplūdusi, ausis nosalušas, esmu ādeniecē, jo vakar vēl bija rudens. veiksmīgā kārtā elektrība jau parādījusies, ingrīda jau ir augšā, paēdu brokastis un viņa mani aizveda uz darbu.
bet kā tagad - ļoti skaisti spīd saulīte, visur uz asfalta paliek pļura, man ir labs noskaņojums, šodien mājās palikšu viena, dzeršu karstvīnu ar auglīšiem un lasīšu grāmatu. rīt tomēr uz darbu man nav jāiet :)))))

| come in | Add to Memories


Comments {2}

(no subject)

from: [info]imnotnobody
date: Oct. 26th, 2012 - 01:56 pm

idille. :) es arī šovakar plānoju ieritināties segā pie tv un gardumiem! :) manuprāt, ļoti piemērota "aktivitāte" šim vakaram

answering??


(no subject)

from: [info]sauleszakjis
date: Oct. 26th, 2012 - 06:33 pm

labākais teikums - vakar vēl bija rudens ;D

answering??