(no subject)

« previous entry | next entry »
Dec. 26th, 2010 | 02:22 pm

bļaģ palasot kkādas diskusijas, nekad mūžā attiecības negribēsi! tu nevari zināt, kurā brīdī tevi var nokrāpt, pamest vai vnk ignorēt, aizbraukt no valsts vai vēl sazin ko. tā stulbā mīlestība tik ļoti sāpina. protams, ir daudz pozitīvo aspektu kā regulārs sekss, mīļums, tuvība, ir kas uzklausa, saprot, ir ar ko pavadīt brīvo laiku, nu karoč baigi kruti viss līdz brīdim, kad vnk notiek kkāds liels blīkšķis un tu pat nesaproti KĀ, ja viss bijis tik labi, KĀ viss nonāca pie tādām beigām. un tad raudi, šausti sevi ar domām, kāpēc, ko tu darīji nepareizi, kpc viņam bija tik ļoti vienalga, tu taču uzklausīji un saprati, ļāvi un pievēri acis uz kko, lai tikai viss būtu labi. un tad otrs atrod sev kkādu citu veceni/čali un pamet tevi. ai, es nesaprotu neko. bet tā man viss labi.

| come in | Add to Memories


Comments {9}

elvaelva

(no subject)

from: [info]elvaelva
date: Dec. 26th, 2010 - 03:25 pm

tas pēdējais teikums tāpat tevi nodod :D

answering?? | Thread


blueberry

(no subject)

from: [info]alisio
date: Dec. 26th, 2010 - 03:34 pm

nē, bet nu normāli :D

answering?? | Parent


visu_vai_neko

(no subject)

from: [info]visu_vai_neko
date: Dec. 26th, 2010 - 05:51 pm

Stulbi jau ir tas viss, bet man likas, ka labās lietas atsver sliktās.
un sliktās beigās kalpo kā pieredze

answering?? | Thread


blueberry

(no subject)

from: [info]alisio
date: Dec. 26th, 2010 - 08:15 pm

dažreiz no tādas pieredzes nobeigties var. un kādu pieredzi tu gūsti, ja tevi vnk pamet?

answering?? | Parent


Raganc*

(no subject)

from: [info]eteerija
date: Dec. 27th, 2010 - 11:20 am

Nu nav jau viss tik vienkārši un primitīvi, jo attiecībās, kur viss ir kārtība, tādas lietas nenotiek.Tādas lietas notiek tur, kur jau sākotnēji kaut kas nav tā kā vajag.
Un katrs cilvēks, kas ienāk tava dzīvē un nodara pāri, vnk nes tev mācību pašam par sevi, norāda uz vājajām vietām.
Visbiežāk ir vainīgas mūsu pašu ilūzijas, kad sadomājamies HVZ ko, un turpinam pie tā svēti un akli turēties, vai arī, kad nemaz negribam redzēt ko citu.
Bet nu būtībā tas jau nāk ar laiku, un ja tā pacenšās, tad visām neveiksmīgajām attiecībām var atrast vienotu problēmu kopsaucēju, un tad jau arī tālāk var analizēt kur tā vaina ir. Jo vaina vienmēr ir tikai un vienīgi mūsos pašos, jo tā jau arī ir, ka pievelkam kaut ko līdzīgu sev - nu varbūt ne tik brutāli ( bet nu tur tas stāstāmais ir ļoti garš, kas un kā, lai paskaidrotu.) bet nu to vainu, kas,kā un kapēc atrast ir diezgan elementāri, varbūt ne pašam, bet ir veidi, kā var atrast ...

Un ne jau vienmēr tie cilvēki ar kuriem kkādu konkrētu iemeslu dēļ esam sagājušies ir mums tie īstie un vienīgie, un ne vienmēr tas, ko sauc par "mīlestību" ir mīlestība, un pie tam vēl no abām pusēm.
Un visie tie, kas gadās pa ceļam ir vnk kā generālmēginājums, tam, kas reiz būs pa īstam, jo katrs dara tevi gudrāku, labāku u.t.t.

Nu īsāk sakot, kā zināms nekas nenotiek tāpat vien un tas jau sen visiem skaidrs! Un mazāk lasīt tādas muļķības un programmēt sevi uz tadām h.... Jo vēl jau arī tam liels spēks, paši vien sev pievelkam tas nelaimes, jau sākotnēji visu nolemjot neveiksmei!


answering?? | Thread


blueberry

(no subject)

from: [info]alisio
date: Dec. 27th, 2010 - 12:43 pm

jā. tur es tev arī tomēr piekrītu. neko jau nevar tā īsti noteikt, ķipa - man tgd vsp nebūs attiecības. tas ir tāpat kā, kad tev kāds patīk, bet tu saproti, ka viņš tev neder, bet tev viņš vng patīk un tu turpini kko darīt, lai gan zini, ka beigās attapsies pie salauztas siles. vismaz ar mani tā ir.

answering?? | Parent | Thread


Raganc*

(no subject)

from: [info]eteerija
date: Dec. 27th, 2010 - 02:56 pm

Es cenšos no sevis dzīt ārā niķi par cilvēka idializēšanu, tas lūk ir mans attiecību, klupšanas akmens, jo gribu un redzu cilvēku labāku nekā viņš, patiesībā ir.Pati paceļu uz izdomāta pjedestāla. Un tad, kad protams viļos, tik un tā ir grūti sevi piespiest atteikties no šī iedomātā tēla. Un tā arī ir ta galvenā problēma, taču tagad es to zinu, un cenšos ar to tikt galā.

Bet nu jā, ilūzijas un idializēšana arī ir mūsu lielākie ienaidnieki, da jebkurā dzīves jomā.

answering?? | Parent


(no subject)

from: [info]savepro
date: Dec. 27th, 2010 - 11:59 am

nu vnk nevajag pastāvīgas attiecības un viss.

answering??


ENIJA

(no subject)

from: [info]enii
date: Dec. 28th, 2010 - 08:16 pm

man ir visu laiku bail, ka silvis varētu mani pamest vai nokrāpt! zinu, ka viņš to nekad nedarītu, bet vienalga ir nedrošības sajūta, jo nevar jau zināt, kas īsti notiek viņa galvā.

answering??