08 May 2009 @ 10:20 pm
kaut kas nāk  
man liekas,ka šī ir pirmā reize,kad es rakstu,neviena nemudināta.kā man tas ienāca prātā-pavisam vienkārši.-visas ''draugu'' sērijas izskatītas 10 reizes,draugos elvē nekas nenotiek,iet nekur negribas,nu sviests vienvārdsakot.tikko atcerējos,ka derētu šim tam uzprasīt par rītdienas plāniem,bet man bail.nu nē,iet kaut kur jau es gribu,bet es kā vienmēr nezinu,kur.es jau varu arī neiet un vēlreiz skatīties `draugus` un pēc tam rakstīt šeit,bet tas lai paliek citai dienai. un tātad..man skan tikai viena austiņa,un no tā es katru dienu eju uz skolu bez basiem.vēl es klausos dziesmas,kuras ir ievietotas mapē`chill`.vēlaizvien nesaprotu,kāpēc,bet nu labi. +es sapratu,ka es nesaprotu tiešām daudzus cilvēkus.man viņi vienkārši besī ārā!bet es viņiem to labāk neteikšu.varbūt vēlāk.
-- un atkal es nezinu,ko es gribu.nu labi,vienu lietu zinu gan. bet man liekas,šeit es par to runāju vienmēr,tāpēc būtu smieklīgi rakstīt atkal. ja esat cītīgi lasītāji,būsiet ievērojuši,ko tieši.man jau nogura labā roka un es atskārtu,ka man šoreiz nesanāk kā citas reizes. eeh.kas vēl,kas vēl.ir notikuši šādi tādi notikumi,kas nedaudz šādus tādus citus notikumus maina,bet nu,ne īpaši mani tas šobrīd uztrauc.
!man liekas,ka man patīk trolejbusi.
?man patīk trolejbusi.
āāā un vel kas,šodien rakstot radošo darbu,man sagribējās uz laukiem.Ha. O! man tikko piezvanīja! nu labi es beigšu,man pašai liekas ka šis ieraksts ir garām un noteikti neskan labi,bet man žēl dzēst ārā.es taču centos!

 p.s. gribuvajagļotigribu sauļoties
 
 
Current Mood: blah
Current Music: čill mapīte
 
 
( Post a new comment )
agneta: īšk[info]magnetism on May 9th, 2009 - 03:22 pm
zini ko? es tevi mīlu, nē, nu čista! un es arī gribu ar tevi uz laukiem, yo!
(Reply) (Thread) (Link)
(Anonymous) on May 9th, 2009 - 09:20 pm
nu davai hanī,laižam nākamreiz! :D īīīīīīšk ~
(Reply) (Parent) (Link)