Posted by alcoholic on 2009.01.09 at 00:28
pēc desmit minūtēm es nostripuļošu lejstāvā, iemetīšu tomātus verdošā ūdenī, tad pēc pusotras minūtes (tieši pēč pusotras minūts) tos izķeksēšu, novilkšu tiem ādu, izgriezīšu sēklu un sašķaiīšu tos smalkos gabaliņos ar virtuves vislielāko nazi..
utt utjp - tālāk man slinkums stāstīt, bet vakariņās jēra ribiņas venēciešu gaumē.
gatavots dzērumā un hwz kā būs, jo recepti izlasīt kautkādā brīdī vairs nespēju.
ēdu uz jūsu veselību!
utt utjp - tālāk man slinkums stāstīt, bet vakariņās jēra ribiņas venēciešu gaumē.
gatavots dzērumā un hwz kā būs, jo recepti izlasīt kautkādā brīdī vairs nespēju.
ēdu uz jūsu veselību!