May 2024   01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Posted by [info]alcoholic on 2008.07.08 at 16:23
astoņus gadus man nav ne mazākās sajēgas kas notiek lv, tādēļ laiku pa laikam pētu dr.lv ļaužu profilus, lai saprastu kas tur īsti notiek.
un pēc šitādiem es saprotu, ka vēl nav laiks:
(bilde ar puiku in ze 85 gada vw passat caravan)

"Par mani:
Trakais rappers! Patīk klausīties mūziku, braukāties ar auto! Citi saka ka ar mani var normāl ierēkt, jo ar mani nekad nav garlaicīgi!:D


Zaķīt, pietiks man rakstīt un tev lasīt, jo jāiet mums gulēt, pa sapņiem stūrēt, ar acīm lūrēt ko varēt turēt! Gribu stāstīt, ar roku tevi glāstīt un ar acīm tagad tevi skatīt, jo teikšu tev salds sapnīš mans mīļais lācīt!

Nu ko tagad tā! Man un manai bandai veidojas liels karš, jo esmu garš un līgojos kā tārps! Viss šis vakars bij 1 liels bezsakars, jo esmu stresains, besains un galu galā miegains! Guļu, norepoju cik daudz kā tev liekas, iekams tevi savā prātā vērodams!


Tracin smagais metāls u.t.t.!! :@

Skola(~as), kur mācās vai mācījās:
Ventspils 5.vidusskola(Īsāk sakot,cietums),tagad Kuldīgas 78.AVS (Īstenība reāla skola, man patīk!Daži skolotāji ir tik stulbi,ka ar viņiem var bez desām palikt!:D)

Darba vieta:
Vēl tikai mācos!, Automehāniķis!

Intereses:
Tūnings,BLING-BLING,sporta auto,LOWRIDER,adidas,nike,a vel rapper keponi,jaudīgs muzons kur i labi bassi(RAP,HIP-HOP,R&B),OLDSCHOOL,protams arī meitens! Tad vēl tie mazie,mikstie,pukainie lacīši:D! Nu un vēl daudz kas! A un protams man maza saulīt,bez kuras nevaru dzīvot!

Citiem iesaku:
Neplātīties...! ...Beidz tēlot tādu, kāds patiesībā neesi! Neatkāpjies no mērķa,jo agri vai vēlu to sasniegsi!! Neklausies parak daudz,ko citi saka! Nu lāb ta turies,nepiedzeries!:D


Nu klausies, te ir vēl viens bīts, šis nebūs ritīg pēdejais rīts, jo prātā esmu liels vīrs, kurš tīts lielos zīda palagos! Staigājos, mētājos no pohām lāpos, kāvos tikai pa blatu! Ceru patik mans frīstails, zinu tu esi īstais, nevis mīkstais!"

Reply to this entry:

From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.