vecās nošu lapas - Komentāri

About Komentāri
Zane, a nu ka pie sviesta cibas!11. Augusts 2009 - 18:38
Bail pat domāt, kad pēdējo reizi kaut ko rakstīju. Bet tas tikai un vienīgi tāpēc, ka [atkārtošos] man nepatīk vasara. Protams, laika apstākļi ir salīdzinoši jaukākie visā citā gada laikā, tomēr - visi kaut kur brauc, iet, dodas. Es sēžu savos Ādažos un spēlēju spēlītes. Un es pat esmu pārāk mīksmiesīga, lai to darītu online. Nē, es spēlēju tikai zirnekļa pasjansu un pasjansu savā datorā.
Eh, man nepatīk šī garlaicība. Jā, man te Ādažos ir tikai kādas 3-5meitenes, kurām varētu pateikt - ejam sauļoties! Tiesa, pārsvarā katru rītu es pieceļos tik agri, ka par sauļošanos karstuma dēļ īsti pat negribas domāt.. Bet arī tas, ka es šīm meitenēm neesmu vienīgā paziņa un loģiski, ka viņām ir arī savi plāni, tā piemēram fotosesiju ar vienu no manām vecajām klasesbiedrenēm nevaram kopā sabīdīt jau kuro mēnesi. Te viņa uz laukiem aizbrauc, te - pie drauga..
Eh, pietiek gausties - mani draugi ir pa visu plašo Ltaviju. Un pat Eiropā ir pa kādam. Bet ļoti noderētu kāds draugs Tamperē, uz kurieni man ir aviobiļete 2.septembrī. Mani gaidīs Eeva Helsinkos, bet neesmu droša, ka turp braukšu. Gluži vienkārš attaisnojums - man ir 7kredītpunktu parāds [tas sasodītais matemātikas eksāmens un 6programmēšanas darbi+studiju darbs], kurus man vajag nokārtot sesijas pagarinājumā. It kā jau vajadzētu sākt mācīties vismaz matemātiku.. It kā..
Bet šodien iesniedzu dokumentus cēl vienā skolā. Arodvidusskolā. Apgūšu profesiju 1gada laikā, un iešu prom no RTU. Tāds ir mans pašreizējais plāns, kuru nedod Dievs, uzzinās vecāki! :D
Un šodien mani sagaidīja pārsteigums! Vakar pļāpāju ar Austri, viņš sūdzējās, ka darbā kavējoties alga, ka jau kuro dienu bez naudas. Un šodien mēs satikāmies centrā, jo man tur bija vairākas lietas jānokārto [biju pasūtījusi ceļojuma fotogrāfijas - no 10dienu brauciena sanāca gandrīz 300bildes :D] - nodevu arī filmiņu no sava Zenit attīstīšanai, ak, kā es ceru, ka kaut kas būtu sanācis - Lūdzu, lūdzu... Sarunāju, ka rīt Austris izņems bildes, ja kas sanācis būs. Ak nu jā, tātad - mēs tiekamies un Austris ierodas ar trīs baltām rozēm. Un es jau biju domājusi, ka tam puisim sirds nemaz nav :D Redz, ka tomēr dažreiz dzīve nav nemaz tik slikta... Ak jā, šodien nolēmu, ka iemācīšos uzjaut vienu kokteili. Pati pārbaudīju - bezalkoholiskais un lieliski veldzē slāpes karstā dienā. Būtībā, tas pat īsti nav kokteilis, bet gan dzēriens par kokteiļa cenu - bezalkoholiskais Mojito ;) Jau kuro reizi domāju - Mojito izrunājams kā moHito? o_0

Mīli dzīvi, un dzīve mīlēs tevi!
Reply to this:(Lasīt komentārus)
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Top of Page Powered by Sviesta Ciba