vecās nošu lapas - mana "laimīgā" 20.tā vasara

About mana "laimīgā" 20.tā vasara

Previous Entry mana "laimīgā" 20.tā vasara31. Maijs 2009 @ 18:03 Next Entry
Man vēl ir tikai 19 gadi, bet mana pēcpuse ir tikpat liela kā manai mammai, kurai ir divi bērni; man ir paliela riepa uzēsta uz vēdera un man ir celulīts. Līdz šim es biju pilnīgi apmierināta ar savām ķermeņa formām. Bet šovasar mani, visticamāk, pludmalē neredzēsiet.
Garastāvoklis:: depresīvs
(ir doma)
From:[info]ilgodamies
Date: 31. Maijs 2009 - 18:53
(Link)
Dažreiz sagribas noķērkties- ejiet ratā, visi stereotipi !
Pazīstu vairākas personības, kurām piemīt sava veida harisma un viņu 5 vai pat arī 20 liekie kg nu nespēlē ne mazāko izšķirošo lomu, par ko arī prieks.
es svārstos- te pieņemos, te krītos. Varbūt dažreiz nav spēka kur sperties, varbūt pēkšņi nākusī laika pārmaiņa ir par karstu, bet vasara tomēr skaista :)
[User Picture Icon]
From:[info]akwiinas
Date: 31. Maijs 2009 - 19:12
(Link)
Jā, ir cilvēki, kuriem, no malas šķiet, ka tie liekie kg nu itin nemaz netraucē. Bet vai tā patiešām ir? Jā, viņi ir jautri, smaidīgi, kompānijas dvēseles un tā tālāk. Tomēr - vai tiešām cilvēkam netraucē liekas cukurpaciņas, ko ikdienā stiepj līdzi?
Es pirmo reizi mūžā esmu palaidusies tik ļoti. Jācer, ka tas ir tikai sesijas radītās ēstgribas rezultāts. Ka tiklīdz šis viss beigsies, atkal būs atpakaļ mans plakanais dibens, manas tievās kājiņas un plakanais vēders... :D
From:[info]ilgodamies
Date: 31. Maijs 2009 - 19:40
(Link)
Vaij.
Patraucē tāpat kā vispār daudz kas.
Citreiz cilvēkam nākas pārslimot kaut ko un zāles sabeidz vielmaiņu, citreiz liekais pienāk klāt laika gaitā, citreiz tie ir pāris kg, kuru dēļ jo paveras viena no iespējām nenosodīt/nenoņirgt sevi/citus.
[User Picture Icon]
From:[info]akwiinas
Date: 31. Maijs 2009 - 19:51
(Link)
Jā, tiesa. Tomēr mazliet sāp tas, ka nevaru saņemties un ierobežot savas vēlmes, kas ne vienmēr ir tas labākais mums pašiem..
(ir doma)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba