vecās nošu lapas - Kad Zane ir iemīlējusies, Zane ir smuka.

About Kad Zane ir iemīlējusies, Zane ir smuka.

Previous Entry Kad Zane ir iemīlējusies, Zane ir smuka.20. Maijs 2009 @ 17:02 Next Entry
Vakar biju pie astroloģes. Nebiju domājusi, ka tik viegli varēšuu izteikt visas tās lietas, kuras līdz šim nebiju izteikusi. Un atcerējos sliktas ainas no bērnības, kas sen jau apglabātas zem dvēseles kapakmeņiem. Cik dīvaini, bet viņa man ieteica iet prom. Iet savā patstāvīgajā dzīvē. Protams, neba jau nu es tgd skriešu prom, bet tas raisa pārdomas. Varbūt tiešām jāsāk bišku atradināties no dažkārt pilnīgi neciešamās saskares ar vecākiem. Kā viņa teica - vecāki ir tādi, kā ir, viņus neizmainīsi, bet es esmu viņas klietne un viņa ir ienteresēta, lai man būtu labāk. Parunājos arī par savu igauņu puiku un sapratu, ka nekas nesanāks tur. Lai viņš atbrauc ciemos [ja atbrauks], tad arī viss noskaidrosies.
Un šodien biju Ārzemju mākslas muzejā. Tur uzstājās Hindi dejotāji, kas bija arī muzeju naktī. Diezgan iespaidīgs skats, kā meitene ar gandrīz sasietām kājām pārvietojas šurpu turpu pa skatuvi. Jā, arī tērpi nebija zemē metami. Uzgāju augšējā stāvā pie audumu batikotāja un man iepatikās viens mazs lakatiņš. Par cenu muzeja darbiniece izteicās "maksā 2, ui, nē, atvainojiet - 3 Ls." Pēc tam, kad maksāju tantei no Indonēzijas, viņa prasīja tikai 2Ls, veselu 1Ls ietaupīju :DD Batikotājs vispirms fotogrāfēja, kā es ar draudzeni cilāju viņa lakatus, pēc tam uz lakatiņa parakstījās un centās uzrakstīt manu vārdu. Lai gan es uzrakstīju priekšā, tik un tā sanāca "Zana" :D Toties palūdza mūs trijatā nofotogrāfēties un vēl uzdāvināja vienu lakatiņu, kas apdrukāts ar reklāmu, un palielāku kokvilnas lakatiņu, kas sagatavots krāsošanai - ar uzvilkiem taureņiem. Kādā brīdī starp eksāmeniem pabeigšu, izkrāsošu to arī. Un man būs mans un indonēzieša kopdarbs :)

Savādi, bet mamma šorīt izteicās, ka es pēdējā laikā, kopš eju uz solāriju, esmu kļuvusi izskatīgāka. Vēl nesen viņa apgalvoja, ka man kā meitenei trūkst jebkādas stila izjūtas.. :D Varbūt izklausās rupji no mātes puses, bet es savu mamuku mīlu, viņa tomēr būtu pelnījusi medaļu par manis izaudzināšu. Domāju, ka varu pateikties mammai par to, kāda es esmu.
Kaut Dievs dotu katram tādu mammu! Kaut Dievs dotu man būt tikpat labai mammai! :)
Garastāvoklis:: Skrienu uz b/d pēc brāļa
Mūzika: James Blunt
(ir doma)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba