vecās nošu lapas - Komentāri

About Komentāri
18. Februāris 2007 - 15:46

"Kādu laiku pirms pagājušajiem Ziemassvētkiem, mans brālēns izteica ģeniālu frāzi, kas skanēja apmēram tā "...man nav vajadzīgs maisiņš 10 minūšu utilizācijai, kas centīsies sadalīties nākošos 3000 gadus..." Tik vienkārša patiesība. Iedomājaties, jūs aizejat uz pārtikas bodi iepirkt kaut ko ēdamu vakariņām, kādu higiēnas preci vai pudeli vīna.Un mājās atnākat ar kādiem pieciem plastmasas maisiņiem ar uzrakstu "Paldies!" vai RIMI. Un kas notiek tālāk. Visticamāk šie maisiņi ielido misenē un varbūt vienīgi tie stilīgākie un stiprākie nogulstas kādā plauktiņā nākamajai utilizācijas reizei. Nu bet kam tas vajadzīgs. Daudziem pat nevajag to otru reizi. Nu neliekas stilīgi staigāt pa pilsētu ar "VERO MODA" maisiņu.
Un šī īsā frāze iedvesmoja mūs ziemassvētku dāvanām. Katrs ģimenes loceklis saņēma savu kulīti ar oriģinālu uzdruku.
Un tagad es sev somā līdzi nēsāju drēbes maisiņu. Un veikalā saku,ka man maisiņu nevajadzēs un nekautrējoties velku savējo kulīti ārā no somas un lieku iepirkumus tajā, nevis nesu mājās kārtējo metamo maisiņu. Un man viņi ir pat vairāki. Divi jau pāris gadus veci, iepirkti Kopenhāgenā un Atlantā, ilgi bija mazizmantoti, bet tagad arī viņiem ir otra dzīve.
Pagādājiet arī sev kulīti ! Vai pat divas."

Un es priecājos, ka man ir pašai sava kulīte. Tāda smukā - ar lillā taureni. Tik tgd laiks savu krāsojumu izšūt ar pērlītēm ;)

Un es pievienojos Zii Dii no http://2xx.lv/blogs/ziile/index.php , ka vajag katram savu kuļuku!

Peace!

Reply to this:(Lasīt komentārus)
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Top of Page Powered by Sviesta Ciba