vecās nošu lapas - Ēnas

About Ēnas

Previous Entry Ēnas27. Okt 2006 @ 17:35 Next Entry
Mana ēnu diena. No rīta jau viss it kā parasti - brāļa modināšanas mēģinājumi, vešana uz dārziņu, pēc tam braukšana uz Rīgu kopā r tēti. Apskatīju savas un pārējo "darbinieku" bildes Csdd[ ja kādam tir darīšana, tad pašlaik ir apskatāmas ļoti smuki skati :)]. Man tur bija visas sešas bildes. Vai vismaz 5. Par zemeņbildi šaubos. Ar ōpi noba;sojām par manējām, bet pārējās sešas salikām tās vājākās. Teiksim tā - lai manām bildītēm vieglāka cīņa. :) Un tad pēc papļāpāšanas devos uz Laimas veikaliņu, jo bez saldumiem nekādi. Nopirku arī ZZ karti. Braucot trolejbusā un vēl pat pie pašas medicīnas fakultātes mēģināju atjaunot kredītu, bet telefons tik atmeta, ka problēmas ar tīklu :@ Tad nu es sēdēju pie fakul†ātes un gaidīju.. Garām pabrauca studenti no Taizemes [vai varbūt no kādas citas austrumu valsts] ar glaunu Čaislerīti. Re kā, mūsējie domā, kā lai vakariņas paēd, bet ārzemnieki ar amerikāņu mašīnām braukā..Iepazinos ar meiteni Elīnu. Arī viņa bija ēna. Labprāt papļāpātu ar viņu, bet neapmainījāmies ar kontaktiem. Tas gan žēl.. Galu galā satiku arī savu ēnojamo - Sanitu. Un tad bija embrioloģija. Vispār jau ļoti interesanta nodarbība. Dabūju arī embrija attēlu. Par šīm divām stundām es varētu runāt un runāt, bet man jāiet pēc brāļa. Tik piebildīšu - ja vēlies pustdienas ēst, neej apskatīt vīrieša līķi anatomijas laboratorijā :)
(ir doma)
From:[info]ladumdam
Date: 12. Decembris 2006 - 21:09
(Link)
"Ar ōpi noba;sojām par manējām, bet pārējās sešas salikām tās vājākās." tas ir-nobalsojāt par tavām bildēm un citu dalībnieku bildēm salikāt zemākus vērtējumus?
[User Picture Icon]
From:[info]akwiinas
Date: 13. Decembris 2006 - 10:03
(Link)
Tur nevērtēja ar atzīmēm. Tā kā ōpis iepriekš nezināja, kuras ir manas bildes, kopā nobalsojām par manējām [tb - kā sešas labas bildes ierakstījām manas, pārējās - nepiemērotākās kalendāram.].
(ir doma)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba