aga -

Oct. 26th, 2004

11:06 am

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Bailes ir pierimušas. Sāpju arī praktiski vairs nav. Diskomforts lēnām, bet tomēr atkāpjas. Tikai otrā pilnā diena, bet es tomēr mēģināšu nocirpt pretsāpju šaibu porciju. Uz pusi. Galīgi nerullē tas pasākums. Protams, es apzinos, ka bez ķīmijas es te nesēdētu un savu gāžamkalnu negāztu. Moš joprojām bez palīdzības i nošķaudīties nevarētu. Bet man tomēr nepatīk šitā, ka es zinu, ka Nav Labi, bet nejūtu, nekontrolēju.
Varbūt man tomēr pietiks laika. Un vēl jocīgi - kad viss pārējais atsakās, tad galva darbojas skaidrāk kā jebkad, ar pilnu atdevi. Jāprovē vismaz to likt lietā.

(4 comments | Leave a comment)

Comments:

From:[info]ultrasensus
Date:October 26th, 2004 - 01:16 pm

:)

(Link)
Liec gan lietā! Tev viņa tieši tam radīta. Par savējo gan es tā kā šaubos :)
(Reply to this) (Thread)
From:[info]aga
Date:October 26th, 2004 - 01:33 pm

Re: :)

(Link)
A kas Tavai vaines?
(Reply to this) (Parent) (Thread)
From:[info]ultrasensus
Date:October 26th, 2004 - 01:43 pm

Re: :)

(Link)
Redzi, viņa ar mani dažreiz izstrādā tādus pigorus, ka pate nesaprotu no kurienes tas rodas! Un vispār viņa man dikti slinka, kaut daudzi jau atzinuši, ka apdāvināta un vēl ar ļoti īpatnēju loģiku. Tāpēc manējā ar Tavējo ik pa laikam nesaprotas. UN vēl manējā ļoti pakļauta emocijām/intuīcijai. Citreiz man slinkums izsmadzeņot argumentus, bet intuitīvi jūtu, ka otram tomēr nav taisnība, jeb tikai pa pusei. Jā un tas nav patīkami, bet pate nu vainīga, ka slinka. Za to lidinās visu laiku pa mākoņiem, tāpeč bieži nepamana vai nesaredz/nesadird, kas tepat uz mūsu zemītes notiek. :)
(Reply to this) (Parent)
[User Picture]
From:[info]courty
Date:October 26th, 2004 - 02:09 pm
(Link)
nu gan..
saturies,agenberga!
(Reply to this)