aga -

Jul. 12th, 2004

09:16 am

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Noplanēta nednogale. Tieši tā. Lēnītēm, šļūcošā bezsvara gaitā. Maziņš patrakojieniņš, rāmilēnām sautējum6diena, pilnīga nespēja sakrist panikā pat tad, kad būtu pieklājīgi vismaz satraukties, labcilvēks ar ragankurpītēm apgādāts, akūta nepieciešamība pēc gaļas pankūkām vēlā 7dienas vakarā. A tālāk nestāstīšu:) Un vēl nestāstīšu, kur pēc pāris dienām braukt meža zemenīšu ražu ēst. Šito gan varu pastāstīt. Ja kaut kādu mistisku iemeslu dēļ Jūsu durvju apakšējais šleperis izlemj aizcirsties, tad zvaniet Sergejam. Atbrauks 2*20 minūšu laikā, 20 sekundes pabolīs acis un pašķobīs degunu, vēl 20 sekundēs atčakarēs vaļā durvis, tad pavēstīs, ka arī pārējās atslēgas būtu atmūķējamas 20 sekundēs, un noplēsīs par to 20 lašus. Vot tā. Stāstīt saimniecei?:/

(5 comments | Leave a comment)

Comments:

From:[info]cloudysky
Date:July 12th, 2004 - 06:30 pm
(Link)
Jaa, es ar vinjam viereiz zvaniiju, tad nospljaavos un njeemos uzlauzt durvis pati. Un peec tam pati arii laboju.
Kursh shleperis? Aardurviim? Jauki. Nestaasti.
(Reply to this) (Thread)
From:[info]aga
Date:July 13th, 2004 - 09:27 am
(Link)
Aha, ārdurvīm, tas mellais, griežamais. Būs jāsāk nēsāt līdzi somā plaķenes.
Man arī liekas, ka nestāstīšu (nafig viņai vēl vienu argumentu par to, ka es esmu nelaba, nepareiza un pilnīgi nepaciešama īrniece:), bet tur vienā brīdī kaimiņš izlīda nočekot situāciju un drošvien vēl pēc tam pusstundu actiņā lūrēja un gaidīja, kad tad sāksim stiept ārā televizoru un vešmašīnu. Gan jau nostučīs. Varbūt tomēr labāk pirmai pastāstīt, tikai jāizvēlas pareizā pieeja "jā, ziniet, tās durvis...bīstami, bīstami...un ja nu kas notiek ar Jūsu vērtīgo kristālu..."
(Reply to this) (Parent)
From:(Anonymous)
Date:July 15th, 2004 - 09:42 am

Ko ta nestāstīsi?

(Link)
Man galvā tāda putra, neko nesaprotu. Lasu Tavu rakstīto un totāla amnēzija par notikumu hronoloģiju. Kuru dienu, kas bija un kā??? Ir tikai apjausma un spilgti mirkļi atmiņā ar kuriem operēt, lai atcerētos notikumus, bet bez kādas secības un loģikas. Viss plūst savu gaitu, brīžiem liekas, ka pavisam neatkarīgi no manis un Tevis... Kad brauksim meža zemenītēs? Šo nednogali? ;)
(Reply to this) (Thread)
From:[info]aga
Date:July 15th, 2004 - 09:56 am

Re: Ko ta nestāstīsi?

(Link)
Tā ir viena no Cibas labiskām pusēm - ja sarodās nepieciešamība, var restaurēt hronoloģiju. Tas labi iederās manā "pirms nedēļas/mēneša/gada ap šo laiku es..." spēlē.
Pārbaudi savam vellapēdam to čīkstuli. Ja viss i bumbās, ta varam braukt. Uz da jebkurieni:)
(Reply to this) (Parent) (Thread)
From:(Anonymous)
Date:July 15th, 2004 - 10:35 am

Re: Ko ta nestāstīsi?

(Link)
tā ar darīšu...
(Reply to this) (Parent)