aga -

Jan. 8th, 2004

10:25 am

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Man paziņoja, ka pēc 20 minūtēm braucam daudzdienu pārgājienā. Es skrēju sapirkt paiku. Nopirku desmaizītes un slapju biezpienkūku. Mežā vispirms meklējām lielogu dzērvenes. Un tad kaut kas sākās ar tām olām. Mums bija trīs gabalas. Divas iebakstījām zemē pāris metru atstatumā vienu no otras, trešo ceļabiedrs paņēma rokā, aiztaisīja acis, izstiepa rokas, griezās ap sevi un tad palaida vaļā. Starp visām trijām novilktā taisne tapa par ceļu. Un tad ņēma pašu pirmo un sprauda jaunu punktu. Un tad ceļš jau izskatījās pēc ceļa, un visur bija olas. Krāsainas, rakstainas, kā uz lieldienām, kā kādiem putniem atņemtas. Visādu lielumu un formu. Un ļoti cietas. Kā akmens. Mēs braucām pāri ar tačku, un viņas neplīsa. Sākumā bija tādas strīpiņas, tad kaudzītes, pavisam vēlāk jau vairs zemi cauri nevarēja redzēt. Atvērās aizaugusi puķaina pļava ar vecu, sarūsējušu konveijeru divām personām. Divi gari darba galdi, tālākajā galā izlietnes ar norautām trubām un pilnas ar lakstainiem kartupeļiem. Mēs izlikāmies, ka strādājam. Milzīga raža.

Vakar necik tālu uz priekšu netikām. Rozi-lillā debesu daļa padevās, bet ļoti zilā nu nekādi. Vislabāk man īstenībā patīk tāpat vien sēdēt ar to kasti klēpī, iebraukt ar visiem desmit upes gabaliņos un skalot, birdināt,laist cauri pirkstiem, jaukt un klausīties.

(8 comments | Leave a comment)

Comments:

[User Picture]
From:[info]klaide
Date:January 8th, 2004 - 03:13 pm
(Link)
patīk man šos tavus stāstiņus palasīties, kas laikam sapņi ir ja? no tā varētu izsecināt, ka pirms gulētiešanas nedrīkst pieēsties. varbūt :)
(Reply to this) (Thread)
From:[info]aga
Date:January 8th, 2004 - 03:25 pm
(Link)
Viena daļa ir sapņi. Un otra atkal nav.
A kas ir, ja pieēdās? Tad tie sapņi rādās vai nerādās? Es kaadas paaris stundas pirms migošanas cenšos ēst tikai kaut ko vieglu un likumīgu.
(Reply to this) (Parent) (Thread)
[User Picture]
From:[info]klaide
Date:January 8th, 2004 - 03:44 pm

(Link)
nezinu kā patiesībā ir, tā jau saka, ka pieēdās, tad visādi murgi esot. vienkārši izsecināju no tā, ka tev tur desmaizes, kūkas un daudz daudz oulas rādījās
(Reply to this) (Parent) (Thread)
From:[info]aga
Date:January 8th, 2004 - 04:22 pm
(Link)
:))) Varbuut tieshi taapeec nosapnjoju, ka nebiju paeedusi, bet gribeejaas.
(Reply to this) (Parent)
From:(Anonymous)
Date:January 8th, 2004 - 06:36 pm
(Link)
Apbriinojami. Shaada sapnju raadiishanaas laikam buus jaaiekljauj manaa Lietu-kuras-apskaustu-ja-skaudiiba-nebuutu-slikta-iipashiiba topaa.
Bet visiem jau sapnji neraadaas. Kur nu veel tik biezhi. Vai taadi. Visiem jau nepienaakas, kaa teica kaads personaazhs iz Vinnija Puuka piedziivojumiem.

---
omeega
(Reply to this) (Thread)
[User Picture]
From:[info]rigoleta
Date:January 9th, 2004 - 12:01 am
(Link)
Iā. Ēzelītis.
(Reply to this) (Parent) (Thread)
From:(Anonymous)
Date:January 9th, 2004 - 05:27 pm
(Link)
Gluzhi pareizi.

---
omeega
(Reply to this) (Parent)
From:[info]aga
Date:January 9th, 2004 - 09:39 am
(Link)
Man arii ir taads tops:)

Uzmaniigi ar taam veelmeem - ja nu piepildaas? Es peec sapnju seansiem pamostos drusku nogurusi (jo visu nakti tak kaut kas ir intensiivi dariits) un uzreiz saaku kaut ko drudzhaini domaat. Taada sajuuta, ka smadzene bijusi pamodusies jau kaadu stundu pirms manis. Un citreiz gribas vienkaarshi izguleeties melnaa miegaa.

Bet es nesuudzos. Vienmeer ir interesanti - ko shonakt raadiis? :)
(Reply to this) (Parent)