aga - Help wanted

Feb. 17th, 2003

01:29 pm - Help wanted

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
(14 comments | Leave a comment)

Comments:

From:[info]kuzja
Date:March 17th, 2003 - 11:33 am

par webu

(Link)
Veeleetos nedaudz apstriideet. Shaads peetiijums buutu deriigs ja nu vieniigi vidusskolai. (kur var kursadarbaa buut tik uudenjaina teema?!)
Mājas lapas veertee ne tikai peec to vizuaalaa teela, vai usability, kas parasti ir konkreeta cilveeka subjektiivais viedoklis, un nevar kalpot kaa peetiijuma avots.
Daudz objektiivaak maajas lapas atspoguljo to expoziiciju skaits, apmekleetaaju kvalitatiivie, kvantitatiivie u.c. raadiitaaji. Shaadaa veidaa izmantojot BMF, var atlasiit 5 apmekleetaakaas lapas, uz intereseejosho meerkjauditoriju, un tikai peec tam saakt peetiijumus par to vai darbojas flash un javascript.

iedomaajies, kaa viens nabaga meiteens izanalizees 1000 maajaslapu parametrus, lai peec tam izdalitu top 5 ?!
(Reply to this) (Parent) (Thread)
From:[info]aga
Date:March 18th, 2003 - 03:58 pm

Re: par webu

(Link)
Tev liekas, ka teema ir uudenjaina? Vajadzeeja Tev paareejaas teemas redzeet... Pie tam shogad kursa darbs ir jaataisa grupaas, taa kaa pasaakuma nagla ir teamwork nevis ljoti specifiska iedziljinaashanaas tehniskaas niansees (no kuraam es, jaaatziist, nevella nerubiiju).
Shobriid 5 nabaga meiteeni ir ieveerteejushi ~50 lapas un secinaajushi, ka pat no amatieru viedoklja ar normaalaam lapaam labi ja to Top 5 var aizpildiit.
(Reply to this) (Parent)