aga - Es esmu magneetiskaa veetra

Jul. 20th, 2010

10:39 pm - Es esmu magneetiskaa veetra

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Shoriit gandriiz ieminos seetaa, nevareedama izlemt, vai iet atpakalj dziivoklii peec aizmirstaa velosipeeda riepcaurumu laboshanas komplekta vai tomeer nee. Neaizgaaju. Kaa tad, pusceljaa uz darbu dabuuju 5cm naglu pakalj rataa. Mauciiba un domu speeks.
Pametu velli pie tuvaakaas metro stacijas un aizbraucu uz darbu. Sarunaaju uz vakaru, ka es aatraak no darba notiishos un ieshu uz velo hospitaali uzmonteet lozhu necaurshaujamaas kevlar-armadillo riepas. Pieteicos uz 5.30pm, bet visaadu kosmisku nejeedziibu stumta dabuuju vispirms piljiit savus 10km preteejaa virzienaa, kaa rezultaataa kaveejos par stundu. Rokas pulkstenis, kaa mierinaat gribeedams, peekshnji saaka staaties, taa kaa peec alternatiivaa laika ierados vajadziigajaa vietaa tochno uz sekundi.
Velodakteris aiz neko dariit bij paskruuveejis man benjkji bishku augstaak. Ko es, protams, atklaaju jau aiz hospitaalja durviim, kuras veelaa vakara deelj tika zibeniigi aizsleegtas. Savus 15km nominos, kaajaas staaveedama, ar briesmiigi netiiraam vecajaam (bet veel ljoti labaam) riepaam ap kaklu.
Riit buus jauna diena.

(1 comment | Leave a comment)

Comments:

[User Picture]
From:[info]dont
Date:July 21st, 2010 - 01:18 pm
(Link)
oo jee! :D
Gadaas!
(Reply to this)