aga -

Jan. 7th, 2009

08:52 am

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Vienaa UK nostuurii shonakt bijis -11, visur citur ap -3 +1. Visas zinjas korii kliedz par arktiskajiem laika apstaakljiem un kropljojosho aukstumu.
Ir jau auksti, bet nu nafig taadu draamu.
Vot ka apkure saakusi naktiis chakareeties, tas gan nejauki. Otro riitu pamostos ar matiem piesalushiem pie spilvena. Nu labi, paarspiileeju, bet vajag tak man ar kaadu draamu uzpuust.

(4 comments | Leave a comment)

Comments:

From:[info]formica
Date:January 7th, 2009 - 01:20 pm
(Link)
meitukiem, kas plikiem ceļiem steberē uz skolu(skolas formas ar pusgarām zeķēm), pie šitiem grādiem gan jāīd kā minimums.. :)
(Reply to this) (Thread)
From:[info]aga
Date:January 7th, 2009 - 02:35 pm
(Link)
Taas kaa reizi, man liekas, nemana nekaadu atshkjiriibu. Taapat kaa tie ronji, kas jebkuraa sezonaa defilee apkaart shljopenees un maikaas. Vai nu jaunas vai vienkaarshi karstas taas asinis, nez, man ar taadas gribaas bet nau.
(Reply to this) (Parent)
From:[info]dirsa
Date:January 7th, 2009 - 02:38 pm
(Link)
UK māju sienas pēc manas saprašanas ir dikti plānas, radiatori daudzās mājās ir tikai daži un elektrības vadi arī plāni, netur sildītājuS. vismaz mums divas reizes elektrība pazuda. un ziemas riepas nav jāmaina, tā ka sniegs ir maza drāma. vispoā gribās PVASARI.
(Reply to this) (Thread)
From:[info]aga
Date:January 7th, 2009 - 03:14 pm
(Link)
Un logi ir pilniigs marasms, shitie uz augshu stumjamie vienkaartiigie Victorian. Veejsh puush cauri trakaak kaa neremonteetaa Pljavnieku blokmaajaa.
Kopumaa iespaids taads, ka visa valsts ir cieshi apnjeemusies izlikties, ka ziema kaa taada nepastaav ar ceriibu, ka tad jau vinja arii neatnaaks. Un kad atnaak, tad ir katastrofa.
(Reply to this) (Parent)