Afa Žurnāliņš - Sakarīgs ceļu policists

> Recent Entries
> Archive
> Friends
> User Info

September 15th, 2010


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
01:39 am - Sakarīgs ceļu policists
Tā nu steidzos es uz kursiem Jelgavā un turēju līdzi priekšā braucošām mašīnām un te pēkšņi, kā filmās policists no aizmugures ar mocīti. Nomirgoja un palūdza mani nobraukt malā. Iedevu dokumentus un pasauca pie sevis. Te nu nāca atklāsme un mans nelielais izbrīns. Policists pats atzinās, ka nepievērš tiem braucējiem, kas brauc uz 113km/h bet man bija 118km/h tāpēc arī apstādināja. Izvaicāja vai ir bijuši sodi, teicu jā par ātrumu 4. gadus atpakaļ :). Teica ka man par šo 20Ls sods un 1 soda punkts. Tad vaicāja vai pēdējo 12 mēnešu laikā ir bijis pārkāpums. Nebija. Un tas laikam spēlē viņiem kaut kādu lomu, palaida ar piebildi nebraukt tik ātri.
P.S. kukuli nedomāju dot kaut apzinājos ka 10Ls tomēr ir lētāk nekā 20Ls+1 soda punkts.

Ir jau ir labi tie ceļu policisti un ja runā par to, ka pārkāpumi nav bijuši 12 pēdējos mēnešos mani jau izglāba otro reizi, jo arī 2 gadus atpakaļ bija tas pats par ātrumu un ar palaida.

Vidēji es tieku pieķerts pusotra gada laikā vienu reizi.
Current Music: Enrique Iglesias - Heartbeat (Feat. Nicole Scherzinger)
Tags:

(6 comments | Leave a comment)

Comments:


[User Picture]
From:[info]djhurio
Date:September 15th, 2010 - 10:26 am
(Link)
Nesen domāju, ka gandrīz 10 gadu laikā, kopš esmu autobraucējs, Latvijā neesmu saņēmis nevienu sodu. Var jau būt, ka es braucu pārāk piesardzīgi, bet anyway interesanti kāpēc tā. Protams jāpiemin, ka UK gan sodu dabūju par ātruma pārsniegšanu.

Rodas tādas dīvainas sajūtas, ka pat gribās, lai mani apturētu un sodītu. Būtu interesanti ;) Vai arī rodas sajūta, ka Latvijā mani par ātrumu nekad neapturēs un nesodīs.
From:(Anonymous)
Date:September 20th, 2010 - 11:45 pm

runāju es..

(Link)
Labi,ka Jums nav bijuši policisti ar "78km/h" slimību, kas uzbāžās godīgajiem autobraucējiem pilsētās. Kad Tu brauc uz atļauto ātrumu, bet Tev rāda radaru ar 78 km/h, un mēģina iestāstīt, ka tas ir Jūsu: pat manam tēvam(godīgam šoferim) par to uzbāzās, un sodija. Un atcerieties, strīdā starp policistu un šoferi, pat, ja nonāk līdz tiesai taisnības svars ir policista pusē - ar paskaidrojumu, ka viņš ir tur godīgāks, un likuma sargs utt.!! Tāpēc ievērosim satiksmes noteikumus, vai kā citi saka: ja gribi ēst garšīgi un braukt ātri -> ir daudz jāpelna ;)
[es_pate]
[User Picture]
From:[info]djhurio
Date:September 21st, 2010 - 09:01 am

Re: runāju es..

(Link)
Tātad es izdomāju - to nosaka karma ;) Man ir karma, ka mani par ātrumu Latvijā neaptur, citiem attiecīgi ir karma, ka viņus par ātruma pārsniegšanu aptur. Viss skaidrs :D (Var redzēt Indijas ietekmi uz mani domāšanu, vai ne?)
[User Picture]
From:[info]afs
Date:September 21st, 2010 - 11:48 am

Re: runāju es..

(Link)
izmēģinam, es tā gribu uz 160Km/h pabraukāt, bet nav kas pa priekšu brauc un attīra ceļu no policistiem :D
[User Picture]
From:[info]djhurio
Date:September 21st, 2010 - 11:51 am

Re: runāju es..

(Link)
Nu tā tas nestrādā. Tu jau pats rakstīji, ka sēdēji astē un tevi apturēja, lai arī pa priekšu bija tik pat ātras mašīnas.

Un nevajag jau kaut ko specili provocēt ;)
[User Picture]
From:[info]afs
Date:September 21st, 2010 - 11:53 am

Re: runāju es..

(Link)
Tie kas skrēja tie jau bija aizskrējuši es tomēr iepaliku lielāku gabalu un nepavaicāju, kā viņiem izdevās izsprukt, varbūt pārāk laicīgi pamanija un paspēja sabremzēties. man jau ar nebija 118, kad mēs vēl bariņā gājām :)


> Go to Top
Sviesta Ciba