Posted by [info]adrastea on 2023.08.31 at 09:01
Kā vienmēr dzīvē viss notiek vienlaicīgi. Vasaras beigas/gada beigu sākums iesācies ar švunku. Lotte sāk iet maternelle aka 'lielo meiteņu skolā'. Mēs kaulējamies ar kaimiņieni par mājas pirkšanu, nosaucām savu cenu, tagad gaidām viņas atbildi.
Viens no maniem diviem darba kolēģiem kļūst apr staff/pievienojas 'ģaismas' pusei mūsu institūcijā. Vēl līdz galam nesaprotu kā tas ietekmēs manu ikdienu. Vīram darbā phishing rezultātā hakeri uzlauza e-pastu un izsūtīja 2700 cilvēkiem/darba kontaktiem ziņas viņa vārdā un ar AI palīdzību ģenerēja tālāko saraksti, lai pārliecinātu šos cilvēkus, ka ziņa ir leģitīma.

Mani vecāki dala īpašumus un joprojām šķirās. Tētim joprojām draudzenīte 41 gadus veca. Joprojām pastāv nevēlamu māsu/brāļu draudi. Sorry, bet man pietiek ar savu vienīgo brāli, pusbrāļus vai pusmāsas negribu.

//Es tik sen neesmu rakstījusi, ka šis ieraksts visticamāk būs Ulysses stilā - vārdu savirknējumi un domas no manas galvas pa taisno uz papīra.

Gads iesākās labi Tenerifē. Turpinājumā Ances #32 viņu jaunajā dzīvoklī. Tālāk slēpošana ar mammu un brāli Livigno un St Moritz. Tālāk Lieldienas ar Adriānu divatā pie Como ezera kamēr mana mamma skatās Lottīti. Tālāk Edinburga/Harry Styles koncerts ar meitenēm. Lottes un Adriāna dzimšanas dienas svinības Briselē. Mamma ciemos. Jūnija beigas/Jūlija sākums Latvijā ar Jāņiem, dziesmu svētkiem, zvejnieksvētkiem. Izema draudzenes Anjas satikšana Engurē (Izems nomira 28 Dec ar smadzeņu vēzi). Adriāna mamma un māsa Latvijā. SUP plosts īstajos saulgriežos ar ģimeni. Lēciens ar izpletni ar Mariju. Tikšanās ar Madariņu un Keisiju. Neskaitāmas palikšanas pie Matīsa un Rutiņas Rīgā. Tētis. Fotosesija Engurē. Tālāk Operas brauciens divatā ar mammu uz Milānu/Gardas ezeru un Veronas amfiteātri Jūlija beigās. Augusta sākumā Jūlijas vecmeitu ballīte Parīzē, Crazy Horse, La Trein Bleu restorāns, eifelis, fotosesija, daudz daudz iztērētas naudas (iespējams manā pēdējā ekstravaganzas braucienā uz kādu laiku). Nedēļa Vācijā pie Adriāna ģimenes, Lottes māsīca&brālēns, bērnu izklaides. Mēs ar Adriānu divatā LV uz Jūlijas kāzām, mūsu pašu #5 kāzu jubileja, Lottīte pie ģimenes Vācijā.

Un pēc visa šī trakā braucienu/izklaides/piedzīvojumu/ģimenes/draugu gada sākas saspringto gada beigu mēnešu cēliens.

Vēl nav pat Septembris, bet stresa līmenis ir pacēlies diezgan augsts. Jāieelpo, jāizelpo un jāpiebremzē ar skriešanu, lai savāktu spēkus nākamajam cēlienam.

Lielākais uztraukums ir viss par un ap mājas pirkšanu. Kredīti, vienošanās, papīri, aizdevumi. Ja līdz šim man vienmēr uz konta ir bijuši tik daudz iekrājumi, ka kādus 2-3 gadus ja nepieciešams varu dzīvot bez darba, tad mirklī, kad pirksim māju, būs jāiztukšo visi konti. Aizdevumu % ir augšā tādā līmenī, ka jo vairāk savu kapitālu ieguldīsim sākumā, jo izdevīgāk mums tas būs ilgtermiņā. Šis notiek mirklī, kad darbā ir pārmaiņas un lai gan bez īpaša pamata, man ir sajūta, ka pastāv risks, ka varu pazaudēt kontraktu šo pārmaiņu rezultātā.

Paralēli jautājums par firmas pārnešanu uz Briseli, lai būtu mierīgāka sirds, bet tas nozīmē būtisku kritumu ienākumos. Adriānu šīs lietas streso, negribu, lai tas sāk ietekmēt mūsu attiecības.

Respektīvi visādas pieaugušo pasaules figņas.


***

No pozitīvās puses raugoties, mums aug skaista/gudra/drosmīga/lieliska meita. Galvenais mums pašiem spēt turēt viņai līdz.

Un ja viss nokārtosies ar mājas pirkšanu, man jau nagi niez sākt remontēt un pārveidot. Galvā miljons ideju, kuras mēģinu apslāpēt, kamēr vēl viss neskaidrs.
Nevaru saprast kur ir balanss starp 'kas neriskē, nedzer šampanieti' un lejupslīdi.

Ir plāni #33 dzimšanas dienai. Ir sarunāta meitene, kura dziedās džezu un šogad es gribu noorganizēt šampanieša glāžu torni. Ierašanās vakartērpos un maskās.

Īsumā viss.

Reply to this entry:

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.