Posted by [info]adrastea on 2011.02.20 at 12:03
Okey, es tomēr nolēmu netaisīt atsevišķu blogu priekš Slovēnijas, tas būtu pārāk čakarīgi, tāpēc vienkārši pierakstīšu šeit pirmo dienu iespaidus!

Vecāki mani atveda, iekārtoja, samīļoja, sapirka visādas lietiņas kopmītnēm (paklāju, pledu, puķīti uz loga, pakaramos utt.) un aizdevās prom šodien no rīta. Visas dienas viņi palika pie Žigas vecākiem (mans slovēņu grupas biedrs, kurš šobrīd ir erasmusā Latvijā). Viņi brauca slēpot, bija ekskursijā uz fermu, apskatīja centru utt.

Es sāku iejusties visādā ziņā un man šeit ļoti patīk. Pilsētas centrs jau tagad izskatās dievīgi, es domāju, ka nākot siltākam laikam paliks vēl labāk.

Ja neskaita manu saskriešanos ar mēteļa virinātāju tunelī (P.S. Būtu labāk, ja viņam patiešām mugurā būtu klasisk trencis, nevis sūdains sporta kostīms) un to, ka es jau 2 reizes esmu paspējusi iedzert (vienreiz ar paģirām, otreiz bez) viss ir lieliski.
Mēs vēl galīgi neesam izdarījušas visu, kas jāizdara (jāpiereģistrējas policijā, jāaiziet līdz studentu padomei utt.), bet nekas nekas, brīvdienās viss tāpat ir ciet, iesim rīt.

Atradām lielisku meksikāņu restorānu, kurā pārēdāmies ar maniem vecākiem, paņēmu vēl apmēram 2/3 no savas porcijas līdz uz mājām, jo nevarēju visu apēst. Protams, ka to izdarīju vakar 5 no rīta, kad atnācu mājās no ballītes, +uzdzēru pa virsu pienu, es jau zināju, ka tā nebūs laba ideja. :P
Šodien nedaudz vēders sāpēja.

Vakar bijām kaut kādā x alternatīvā iestādījumā, kas atrodas noprivatizētā bijušā skvotā kkādā noliktavā, kur visi pīpē zāli, spēlē rockabilly stila DJ un ir lēts alus.
Kaut kad šonedēļ tur būs blūza pasākums, kuru daļēji organizē couchsurfing's!

Katrā ziņā mans marts ir pilnīgi pārbāzts ar ballītēm, kuras mīsies ar nenormālu mācīšanos, jo man pilnīgi viss ir sakritis vienlaicīgi -gatavošanās praksei, projektu priekšlikumu izstrādāšana, intervija, NATO simulācijas spēle un pozīcijas papīra uzraksīšana, +mācības universitātē -> 2dien jau būs pirmais tests pēc kura noteikts, vai mēs vispār atbilstam šī priekšmeta līmenim un vai mūs pielaidīs pie viņa!
Domāju ņemt krievu valodu papildus universitātē -> dod kredītpunktus+varbūt beidzot iemācīšos rakstīt krieviski!

Tas ir viss pagaidām!

Reply to this entry:

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.