July 26th, 2012


I love the tone that's in your laugh.

Posted on 2012.07.26 at 23:53
Esmu divaina paaugstinatas erotikas noskanojuma. Lai gan diezgan salaidu lietas skersam pasakot Izemam par melnadaino virieti, kuru noskupstiju, es ticu, ka viss nokartosies. Lai vai ka, viss man vienmer nokartojas. Dzeru sampanieti no kristala glazes. Sezu gulta viegli iereibusi ar tumsi violeto zida naktskreklu, ko sodien nopirku. Klausos Yael Naim - Toxic. Domaju par seksu. Turpinu dzert sampanieti. Pedejas dienas ka jau lielakoties mana dzive ir pagajusas tada ka soul searching'a. Vakar visu dienu pavadiju pa lidostam un lidmasinam. Joprojam dzivoju kaut kada neriktiga laika zona. Kaut kur starp Teksasu un Floridu apsoliju sev vairakas lietas. Viena no tam, ka sis pedejas dienas veltisu nevis savai atputai, bet centisos pavadit laiku ar omi. Nokartojam vinai tiesibas, kas ir liels solis, tiesam liels solis prieks vinas. Pati labaka sajuta ir ta, ka tu zini, ka mana ome spej visu pati, vinai ir tikai nepieciesams neliels moralais atbalsts un es to speju sniegt.
Turpinajuma paris lietas, ko parlidojuma laika pierakstiju:


*The only real failure is the failure to try, because we're afraid of disappointment. The person who risks nothing does nothing, has nothing. We should celebrate the changes, because everything will be alright at the end. (no filmas pa celam).

** Ir vai nu milestiba, vai bailes. Abi kopa nevar eksistet. Tatad butiskakais eksistencialais jautajums uz kuru man sobrid ir jaatbild ir: vai es speju parvaret savas bailes un rast vietu milestibai vai ari ne. Man ir jalaujas, jariske. Kas but tas bus. Iespejams, es pec tam busu sapinata, iespejams, ka tiesi preteji. Es to sauksu par savu milestibas projektu. Par Izemu. Lidz sim es neesmu varejusi, pa istam gribejusi aiziet. Ari sobrid negribu. Ir palikusas 5 dienas ASV un pec tam vel 13 lidz vins atgriezas. Kopa 18 dienas. Pa sim dienam man ir jasaved sevi kartiba/jasasniedz kaut kads rezultats pasanalizei. Jasaprot kas ir kas, kas tiesi man trauce lauties. Janostada sava dzive uz pareizajam sliedem. Jafokusejas uz to, kas ir jaizdara. Jabeidz mullaties un cikstet. Jasavac sevi rokas.


Un tad otra aprakstita lappuse:
*** Laizos leja Hjustona. Jutos kaut ka atkal mieriga un parliecinata par visu. Viss nokartosies. Meginasu sis pedejas dienas pavadit maksimali komunicejot ar omi. Vairs nav palicis daudz. Man ir paris skaistas apnemsanas dzive: iemacities spelet cellu, francu valodu, velkat vairak kleitas, lasit vairak gramatas&mazak izmantot tehniku. Pavadit vairak laika ar gimeni. Vairak runat ar brali. Pieaugt skaisti, nevis samociti. Sai parejai no prematuring un mature ir janotiek dabiski. Dzive ir skaista. Man jasalabo attiecibas ar Izemu, jo es vinu loti milu. Vins man ir devis daudz skaistu mirklu, man ir jadod kaut kas atpakal. Galu gala, ta ir mana sis dzives misija - iemacities dot, nevis tikai nemt. Nav nejausibu. Notiek tas, kam ir lemts notikt.

Previous Day  Next Day