August 5th, 2008


Malchik bananan. 29.07 - 03.08

Posted on 2008.08.05 at 15:12
Laikam man arī diez ko neveiksies pēdējās nedēļas notikumu apkopojums, bet es vismaz mēģināšu.

2dien ar Laumu un Ieviņu ierodamies Engurē (mūs aizved Alīda)
Līdz kādiem 3iem naktī sēžam uz balkona, pīpējam tinamās cigaretes līdz nelabumam, dzeram d-lightu, klausamies šizīgu mūziku (a la trīsi trīsi sikspārnīt), runājam par viskautko.
Pēcāk guļam visas trīs vienā gultā, ēdam toblerones un fočējamies. :D
Next day - Līģa dz.diena.
Dāvana iegādāta vietējā Engures veikalā un sanāk pārsteidzoši laba (Jelgavā nebūtu neko tādu atradusi)
Un tad sāk braukt visi no visām malām, Līģis sāk šmorēt un taisīt savus pārdabiskos ēdienus, mēs ārdamies, smejamies, cīnamies ar lapsenēs, braukājam Folča baltajā kabrioletā utt. :D
Dievigi dievīgi.
+man sanāca neveikli izšķaidīt martini 0,7 un arsenicha pudeles uz asfalta. (nekad sev nepiedošu.) :P
Nākamajā dienā, kad visi jau ir aizbraukuši (arī Artūrs, kurš bija izlēmis viens pats piedzerties un izkratīt savu sirdi Initai), bijām palikušas tikai - es, Līģis, Ieviņa un Inita.
Tā nu mums dzima spoža ideja nodot visas tukšās alus pudeles (arī tās, kuras stāvēja garažā), mēs saģērbāmies smieklīgās drēbēs, sakrāvām alus pudeles tačkā, paņēmām maģīti uz baterijām (visu ceļu klaušijāmies malchik bananan) un devāmies uz Elvi, lai nodotu pudeles.
Lieki piebilst, ka apkārtējo uzmanība bija nedalīta. :P
Pie kases iepazināmies ar puisi vārdā Ģirts, kurš tieši šodien ir viens pats mājās un kurina pirti (dzīvo pāris mājas tālāk aiz manis). Tā nu mēs devāmies pie Ģirta uz pirti (daži no mums gāja pa pliko), pēc tam skrējām uz jūru (arī pa pliko) un vēlāk tas noslēdzās uz mana balkona ar svecēm un žāvētām zivīm. :P
Domāju, ka Ģirts mūs uzskatīja par kaut kādām raganām ar seksuālām nosliecēm. :D


Vēl divas dienas pavadīju Engurē ar vecākiem, vējadēli, grāmatu par če gevaru un murgainiem sapņiem par lidmašīnām un saulrietiem.

Previous Day  Next Day