¤ vΔp∅ur †rΔil ¤ - [entries|archive|friends|userinfo]
kiceksusurs no murrdōras

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Feb. 20th, 2014|06:16 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Kaut kas tur ož pēc zelta-platīna kabeļiem ar dimanta rozetēm un jonizētajiem hi-fi akmeņiem, kas uzlabo skaņu.
http://www.arcticstartup.com/2014/02/19/sonarworks-take-e600000-investment
Sonarworks have developed digital sound correction software which they say allows speakers to sound much more like how the artists intend by listening to the output and adjusting the sound to get the best quality possible out of their devices.
keyword ir software. Tur viņu lapā paskaidrots tikai par to kā notiek kalibrācija, un tai tiek izmantots miķis. Tātad es ar savu 2 latu "galvas tālruņa" miķi kalibrēšu skaļruņus, lai tie būtu akustiski precīzi. haha right.
LinkLeave a comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]viestards
Date:February 20th, 2014 - 08:57 pm
(Link)
šaubos, vai 600K tika piešķirti bez prototipa versijas, pat Silīcija ielejā tā nav nekāda sīknauda. Plus vēl to ieguldījis vietējais investīciju fonds.
[User Picture]
From:[info]acidkitteh
Date:February 20th, 2014 - 09:01 pm
(Link)
Es nejau par naudām, es par principu. Money and music do not mix manā pasaulē(un man vienalga kāda pasaule ir ārpus manas galvas)
Viņu webs ir ļoti neuzticams jebkuram, kam ir mazītiņa nojausma par audio lietām. Man rādītājs cik kam piešķirta nauda neko nenozīmē, man vajag lai paskaidro tehnoloģiju. Tikai tad var ticēt.
Un tagad lietosim savu sūda miķi, nav visai uzticams tehnoloģijas piedāvājums. (Ok viņi tirgo to savu speciālo mic, bet tech aprakstā nav minēts, ka jālieto tieši tas, un arī trial versijas pieteikumā tas nav teikts, ka jums būs jādabūn tas mūsu speciālais ūbermic)