Paldies par laba vēlējumiem. Uzskatiet tos par bumerangiem. - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
aborigens

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Jan. 22nd, 2023|07:32 pm

aborigens
Ienācu pateikt, ka man viss labi un priecīgi. Dzeru no laimīgiem avotiem. Lai nāktu atpakaļ, vēl ejams šis tas (kā mani vakar apgaismoja, tas varot prasīt 6 gadus(!), ak vai, bet es kaut ko izdomāšu, tik traki nebūs).

----------------------------------------
Londonas Universitātes literatūras profesora Džona Mulana vēsturisks atskats uz anonimitāti britu literatūras aprindās Anonymity: "Džons Mulans atsaucas uz 1633.gadu, kad nespējot atrast anonīmo autoru, kurš pamfletā paudis ļaužu tiesības sacelties pret karali, pakārts, četrās daļās sagriezts un noslīcināts tika viņa izdevējs.”

Pomerānijas kristianizācijas misijā Bernardu, viņa askētiskā dzīves veida dēļ pomerānieši atteicās uzklausīt, uzskatot, ka viņš ir ieradies pie viņiem “nevis aiz mīlestības uz Kristu, bet gan sava trūkuma dzīts”. Bernards savā vēstulē ieteica Oto no Bambergas doties pie pagāniem “ar lepnu pavadoņu un kalpu svītu un bagātīgiem pārtikas un apģērbu krājumiem. Tie, kuru neapvaldītie kakli nicina pazemības jūgu, lieks tos bagātību spožuma priekšā”.

V KO TEICA PĒRKONS
Turpmākās rindas rosināja kādas Antarktīdas ekspedīcijas (neatceros, kura tā bija, laikam Šakltona) atstāsts, kurā teikts, ka vissmagāko pārbaudījumu brīžos pētniekiem licies, ka grupas sastāvā ir par vienu locekli vairāk, nekā patiesībā saskaitīts.
Link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.