10 December 2005 @ 11:35 pm
 
Vakar diskotēka bija vienkārši ideāla! nu Perfekta es pat teiktu!! :))))
publika nu ~ 96% krievi, mžika tika likta viņīem par god, krievu un stilīgie remixi un jē.. :)
Vismaz labi ka tās bumci bumci mūzikas bija ar melodiju un vārdiem! Anete UN Laura vienkārši forši dejo! .. Un žēl ka Anetei nebij iespēja piedalīties, tā i ka tās stilīgās blondīnes, kad viņas sauc uz skatuves nenāk!!.. Anete gan aiģāja -- es viņu tad ar - saucu par uzvarētāja. lai arī kāds būtu bijis tas uzdevums! :))
āa.. vēl pēc blondīņu saqukšanas.. kas atteicās parādīties uz skatuves, sauca - meitenes kuras ir visvairāk samālējušās :)).. forši ne?! :D. es domāju es 100% pēc tāda izsaukuma - būtu līdusi uz skatuves piedalīties! Nu ja man būtu blondi - es aizietu.. es pat brīnijos, ka citmatkrāsainajām - nedeva tādu iespēju, fak! :)))
nu karoče.. Ja bila riktīga patriote!! i ja ņekak ņepaņimala..što za hreņ?! .. ja pro muziku - i pro to što tam tak mnoga krievu bija! āa.. bāc tās krievu lēdijas tak ir tik sexīgas uz vispar - tā saposušās uz šo disko.. :). man jau patika .. ierēcām labi! :)
Labi, ka vakar keksu uzcepu - dzīvei bija jēga.. :).. Labi, ka neēdu šokolādi - tapēc jau nejauši uzcepās - šokolādes kekss..?? .man tā bieži notiek - ka man neapzināti - iekšējā balss.. paņem kaut ko .. ne šokolādi - bet apmāna mani - paņemot- cepumus - ar šokolādi - keksu - šokolādes - mm.. riekstiņus - šokolādē- Loģiski ne??!
Man radās laba ideja un tapēc esmu laimīga!! :)
pag.. un tad vēl viena ne tik laba:).. bet ir labi! :DD Inka tavi texti ir reaļnie!! aha ka ja! ģeržis za rokturiem - lai rubija nenoduras! es ierēcu .. sadomazohistiskās mīļās un ziemassvētku sajūtām pilnās pasaciņas man iet pie sirds! āa.. un laikam tev - Merry cristmas jānovēl!! :D
 
 
( Post a new comment )
anett: gandriiz-es[info]abate on December 10th, 2005 - 11:53 pm
bāc, man tik daudz druku kļūdas-- kā lai atceras-- vismaz pārlasīt textu?
(Reply) (Link)