09 June 2005 @ 09:03 am
 
mmm...sēžu Rīgā. Žāvsss..kā miegs nāk!!..aii..nācās braukt, gribeeju ieekanomēt braucot kopā ar senčiem uz darbu..tagad kādu pusstundu jāsēž..tad jāiet līdz tramvajam..un tad jābrauc pēc pases. Tā jav viss normāli. Gribu pirms mājaas braukšanas ieiet SOCKmanaa..hehe taa es saucu Stokmanu..un mani vienmeer visi cenšas pārlabot, jo man patiikas nopirkt bulciņveida izstrādfājumus.hii..un tad braucot mikrinjaa lai varu atslēgties..iegrimstot..mīļās nodarbēs- klausoties mūziku..un ēdot..:).Tā jav varētu vēl pa Rigu pavazāties..ja reiz esmu..bet slinkums..un vienai k/kā negribas.
Mmmm vakar biju uz Madagaskaru!..Ļoti mīlīga multfilma..:)) patikaas, nelegāli ēdām līdz paņemtos cepumus..un tur pat veikalaa nopirkto dzeramo..:).jaa..kā tā var sanākt, ka apsēžamies blakus tieši pazīstamiem cilvēkiem...ja tas nav speciāli plānots?.
.mm..foršiņi skatiities kā citi atgriežas darba gaitās..:)..pavērot kā noris darba diena šajaa firmaa..:).visma patiikama gaisotne un smaržo pēc kafijas..:)) apkārt valda kņadoņa..un vienas sievietes jautri smiekli..kuri patiešaam aizkustina..:).hiii hiii - esmu sākusi smieties kā Homers..:))..
..ja nemaldos - Sinepes un Medus - 15.16..juunijaa.:).foršiņi moš jānoorganizee kopbrauciens.:))?..nu labi...pietix man te drukāt..:).
Gribas uzdot primitīvu jautājumu - kā iet? ko dari?
...Aāaa man tak rīt izlaidums!!..hii hiii..:P..nuu.Tad - Laipni gaidītas..:))..
Puķes nav obligātas - galvenais ir apsveikums..vārdu vērtiiba...:)) yeeii
 
 
Current Mood: biku veel neesmu pamodusies :)
Current Music: klusi k/kas skan..bet patiikami
 
 
( Post a new comment )
anett[info]abate on June 10th, 2005 - 12:06 am
foršiņi :}
(Reply) (Parent) (Link)