Ļipa ([info]riitarasa) wrote on July 13th, 2011 at 06:34 pm
Mēs ģimenē parasti meklējam pie garšvielām sinepju pulveri. Es nezinu vai visām firmām, bet daļai sinepju pulvera iesaiņojumu aizmugurē ir recepte cik daudz jāpielej tam pulverim klāt ūdens un etiķis, un sāls, un kas nu tur vēl un galu galā no tā visa sanāk sinepes. Starp citu daudz kreptīgākas nekā veikalā nopērkamās un līdz ar to mazāk vajag pie ēdiena. Vēl viens plusiņš - maksā lētāk un ir vieglāk no veikala atnesams.

Reku cālī ir recepte: http://virtuve.calis.lv/receptes/konservesana/dazadi/sinepes-ii/ Man gan nez kāpēc liekas, ka mēs mājās savas sinepes kaut kādas stundas vel paturam ledusskpī un tikai tad lietojam. Te nekas tāds gan nav minēts.
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: