Dvēseles šķautnes

Komentāri

Journal Info

Name
peleenc

ir ko teikt...

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

vispirms jau gribu pateikt paldies. Paldies manam mincim, kas piespiedis mani sākt mācīties. Tas gan laikam mani neizglābs no akadēmiskā parāda un smukām summiņām.. bet tomēr. PALDIES!!!
Paldies pasniedzējai, kas tomēr mēģina glābt mūsu pēcpuses, ja arī neizdosies, mēs novērtējam.

jau trešo dienu cenšos mācīties. bet ziniet, nesanāk. un nesaprotu kāpēc. Nav laikam motivācijas. bet kur tad mācību entuziasms.? man patīk manas studijas, daļa lekciju, bet es te kko čakarējos. :( bet kkas nav. pietrūkst.

Bet ES TAČU VARU!!! MAN IZdosies! Es spēšu atkal glābt savu pēcpusi... man izdosies. Es tikai vēl nezinu kā, bet arī šoreiz viss būs ok. :))Esmu pārliecināta.

Nākamnedēļ grafiks ar nav no vieglajiem, mācības, koris, teātra mēģi, eksāmens tiesībās, vairāki semināri... un 6dien vēl pirmizrāde, ar mani galvenajā lomā. nu aptrakuši bijāt, mīlīši, kad iedevāt galveno lomu. :D bet arī te viss izdosies. ;)

Ai, minci. arī tag domāju par tevi. :) nu jā.. kāds ir mūsu attiecību statuss? interesanti joprojām. bet man liekas, ka esam saķērušies vēl ciešāk. tava frāze - es biju, esmu un Būšu tava dzīve un tavā dzīvē.. tas bija fantastiski. varbūt, ka nepareizi tulkoju. bet nu tam šajā mirklī nav nozīmes. es mīlu tevi un viss. ;)

labi, pietiek.. atgriežos pie mācībām. šoreiz nopietni!!! Tēzes vispirms un tad KD !!!!
mana motivācija ir solījums Tev, mans dejotāj! :***

*drūma diena, regejs, miegainums, atvērti pieraksti... klīstošas domas, apņēmība un ticība veiksmei... :*

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Powered by Sviesta Ciba