Dvēseles šķautnes

Komentāri

Journal Info

Name
peleenc

vinea vienīga mistērija ..

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Ei nu saproti, kas tagad notiek. patiešām! Mēs it kā esam izšķīrušies, abi brīvi cilvēki, kas var satikties ar ko grib - respektīvi satiekamies viens ar otru. ;) jau ir divas naktis pavadītas kopā un viena gandrīz pilna diena. :)
Šobrīd rakstot nav nekāda emocionālā uzplūda, tamdēļ spēju uz to visu paskatīties no pragmatiskās un komiskās puses. :p
man liekas, ka tu to pieļauj un pat izaicini mani, lai tādā veidā parādītu, ka mēs kopā esam citu iemeslu dēļ.. ka tā nav mīlestība. BET tu nezini, kā es to visu uztveru. Patiesībā, arī es tagad visu vēl neizprotu. .. vai tu centies panākt, lai es aizeju pavisam? "Time to say goodbye?" diez vai. es turpinu pieķerties. Reizēm man šķiet, ka arī tu mani negribi vēl atlaist. .. vismaz pagaidām.
varbūt mums vnk bija pietrūcis randiņu posms, jo viss sākās tik strauji, ka pat nepamanījām, ka esam kopā. UN viss bija labi. vismaz man tā likās.
varbūt tu esi nobijies? Bet nu mīlestība - nav kkas tāds kas vnk ir.. protams, sākumā.. pirmajos brīžos, bet tā prasa rūpes, kopšanu, saudzēšanu, attīstīšanu.. ir jāstrādā arī pie tās. :) tikai tad ir perspektīva, turpinājums, cits līmenis. :))
Lai vai kā.. es ceru tu zini, ka mīlu tevi. un mīlēšu.. :*
Daudz neatbildētu jautājumu, daudz 'varbūt' .. un es tiešām gribēju parunāties... bet tu veiksmīgi izvairījies.. mazliet brutāli, bet veiksmīgi. :D nekas, gan jau es tevi piespiedīšu pie sienas. :D

varbūt, ka reiz es arī aiziešu no tavas dzīves... vnk reiz neatgriezīšos.. līdzīgi kā es pirms daudziem gadiem rakstīju vienā savā dzejolī... ja atradīšu.. nocitēšu .. bet tur bija kkas par to, "ka nezvani vairs, nesauc mani pie sevis.. viss.. bet tu zvani, jo zini, ka es nevarēsu atteikties no vēl vienas kaislīgas nakts ar tevi... "
un tā arī būs ar mums.. bet vēlāk. pagaidām es vel tevi mīlu. patiešām.

nu jā.. manas mokas šobrīd. labāk būt pragmatiskai, nopietnai.. tā ir pašaizssardzība.  tad man nesāp. ;)

Mans dejotājs. :*

Tags:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Powered by Sviesta Ciba