Dvēseles šķautnes

Komentāri

Journal Info

Name
peleenc

atkarība ;)

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Lai cik dīvaini nebūt, šodien cibiņu atvēru jau automatiski. Atkarība! :D bet patīkama. nezinu gan ko te varētu gudru ieraxtīt. varbūt to, ka neesmu aizgājusi gulēt kopš brīža kā piecēlos 19.11. pusdienlaikā.. raxtīju vakarnakt referātu, kuru tā arī neuzraxtīju un nenodevu.. tas mani vēl sagaida šonakt. raxtīsu. ļoti vispārīgi, haotiski un godīgsakot, man mērķis ir dabūt sekmīgu. ;)
mm, jau ir mīnus viena balle.. nu un tad. visi nevar būt tik apzinīgi kā pirmais sols. :D
vēlēšanas iet. hmm komisiju darbs.

aa, jāuzraxta priekšniecībai atskaite. tas jau vien nozīmē,ka gads ir gandrīz beidzies.. cerams jaunais sasaukums mūs neizēdīs laukā no 'portfeļiem' ;)

vēl viena atkarība - deja. šodien atkal biju uz nodarbībām. fantastiski. rumba, čača, lēnais valsis, fokstrots. ;) mm.. un ja vēl partneris dejo ideāli.
nju labi..neviens tur nebij tāds kā dejotājs. bet.. šīs tomēr ir mazliet cita raxtura dejas. kgan esmu droša, ka mēs varētu dejot arī skaisti nodarbībās. ;) 

un jā.. es par dejotāju vislaik domāju. ceru uz drīzu nākamo pasākumu. cerības satikt. [doh! nu ķērtā dūda.. mainīga kā smilga vējā] un ar vien vairāk saprotu, ka grieķu dievs nav man piemērots... pārak nopietns, ne students.. viņš nekad nesapratīs, ko man nozīmē šie paši referāti, sp un citas ietas, jo nekam tādam nav gājis cauri. .. bet dejotājs, lai arī vecāks par grieķu dievu [kas mani nopietni parsteidza] tomēr.. ir jautrāks, atvērtāks un visādi citādi... ai nu jūs jau sapratāt.

tā.. labi. manī ir tāds dīvains miers. laikam negulēšana vainīga. jāatgriežas pie darba. tik daudz šajā nedēļā izdarāms... uff.. ;)

bet es visu varu! ;)

*I wish you could see the world through MY eyes
*
why do we close our eyes when we dream, when we pray, when we cry, when we kiss...???...because most beautiful things in life are NOT SEEN...

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Powered by Sviesta Ciba